Usamljeni multimilioner traži suprugu, objavio spisak uslova

Endi Skot, 41-godišnji bogataš iz Portsmauta u Velikoj Britaniji, prvi milion zaradio je sa 26 godina. Nastavio je da uvećava bogatstvo sve dok u 30. godini nije ostao bez ičega usled ekonomske krize.

Ipak, uspeo je da se podigne iz pepela i ponovo stvori imperiju, a sada je, kaže, napokon u mogućnosti da se okrene porodici i traži pogodnu devojku za brak. Potrebna mu je, priznaje, „posebna osoba“ koja može sa njim da provodi leta krstareći po Mediteranu, a zime na Alpima.

– Želim porodicu, ali teško je naći nekog ko ispunjava sve željene kriterijume. Moj terapeut mi je rekao da, ako se potrudim oko pronalaska partnerke koliko i oko posla, nema šanse da nekog ne pronađem – rekao je milioner britanskim medijima, dodajući da je uveren da će zaista biti srećan tek kada nađe srodnu dušu.

– Preduzetnički život znači usamljenost, i potreban vam je neko da sa njim podelite sve dobro i loše, da preispitate svoje izbore – kaže Endi.

Šta ovaj bogataš traži od partnerke? Ovako izgleda njegov spisak:

– Inteligentna, jedinstvena devojka koja ne shvata sebe previše ozbiljno i koja je živela interesantan život. Prezire  osrednjost i uspela je u nečemu, šta god to bilo.

– Žena koja nije rođena sa zlatnom kašikom u ustima, koja je sama nešto postigla.

– Žena koja vodi računa o sebi i svom izgledu. Mora da vežba pet puta nedeljno i da se ponosi svojim izgledom.

– Žena koja nije navučena na društvene mreže, koja ume da živi u stvarnom životu.

– Žena koja je dostojna njegovog poverenja.

– Kameleon koji će se snaći u svim situacijama i koja može podjednako da prisustvuje i gala događaju, i zabavi za tinejdžere.

– Žena koja može da bude i ozbiljna i dete, žena koja može da bude i glamurozna i da zasuče rukave.

– Žena koja voli prirodu i šetnje, vodu, jedrenje i koja ne glumi princezu već može da se prilagodi svim uslovima.

– Žena koja želi da se skrasi i želi decu, ali takođe shvata i da život ne završava sa decom i da i porodični život može i treba da bude zabavan i pun avantura.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

milioneruslovizena
Komentari (6)
Dodaj komentar
  • misa 011

    Lep sam, visok, plavook, imam 5 kuća, 8 automobila i 10 miliona Eur na računu. Ne tražim ništa, samo se hvalim

  • Anonimni

    Sa toliko para,i tako sposoban,nek sebi napravi neku po sopstvenim kriterijumima,sto se muci da trazi preko oglasa nesto sto ne postoji!A obzirom da je dospeo da ga psihic savetuje sta mu je ciniti,i ta napravljena bi mogla da stavi prst na celo!

  • Adolf

    Ostaće taj nevin još dugo, i jooooš duže…To što on traži, to ne postoji nigde u svemiru, a kamoli na ovom našem malom kamičku.Neka i dalje žulja desanku.

  • Anonimni

    😂😂😂

  • FILIP

    Ja sam takodje usamljen,samo za razliku od usamljenog milionera,ja trazim devojku milionerku,da mi ulepsa moju usamljenost,na najboli nacin….

  • bambi

    Na zalost, sto se Srbije tice, toga ovde nema. Ovde su mahom devojke sponzoruse. Medjutim slovakinje su lepe npr. ili japanke.