Ušla je u bazen i uradila nešto od čega će vam se prevrnuti želudac (video)

Neverovatan prizor snimljen je na bazenu jednog hotela na Floridi, a video objavljen na Redditu zgrozio je sve.

Jedna žena bez blama je depilirala svoje noge sedeći na ivici bazena dok su u neposrednoj blizini plivala deca..

Lady shaves legs in hotel pool from trashy

Ne obazirući se na mališane, ona je brijačem skidala dlake, a ovaj njen čin komentarisali su brojni korisnici društvene mreže.

– Radio sam kao spasilac na bazenu i mislio sam da sam se svega nagledao. Ali sada znam da ipak nisam video baš sve. Na javnim bazenima naučio sam da su ljudi odvratne životinje – napisao je jedan korisnik, a drugi je dodao: – Zamisli šta sve progutaš ako zaroniš i u usta ti uđe malo vode.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bazenbrijanje
Komentari (3)
Dodaj komentar
  • bambi

    Ma nemojte ljudi, pa amerikanci su kulturan narod. Kakve veze ima sto je slabasna i krhka djevojka izdepilirala nogice u bazenu? Kao prvo, zena vodi racuna o svom izgledu. Kao trece, kamo srece da svi odrzavamo higijenu kao doticna gospodja. Kao trece, zena se depilirala u cistoj vodi, tj. ne moze dobiti infekciju jer je depilacija izvrsena u vodi koja je hlorisana sto samo po sebi govori o visokoj inteligenciji americke nacije. Kao cetvrto, ne treba od ovoga praviti galamu tipa dlake ce da plivaju po bazenu. Razmislite, koliko god da je dlaka ostavila u bazenu, kolicina vode u bazenu je velika, tj. verovatnoc da progutate dlaku i da se pri tome ugusite je dosita manja nego sto je verovatnoca da vas udari grom dok pevate pesmu vadi vadi vadi pare sve, tebi da kupim…Kao peto, osobe koje imaju preko 300 kg, sto je prosek devojaka u Americi, se najlakse depiliraju u vodi, tj. najpokretljivije su u vodi. I na kraju ne zaboravite, mozda je zena brijala dlake koje su manje od 3mm, tj. duzina dlaka za koje ako se progutaju postoji veoma mala sansa da dospeju do pluca i da se enakapsuliraju te time izazovu pojavu tumora i raka. Na kraju, ne mogu a da ne primetim, da je ipak doticna gospa dosla na internet? Ja o tome mogu samo da sanjam!

  • Miša

    Stoka.

    • bambi

      Sve je ok dok ne krene da brije….