Uvek imajte ovo na umu kada dajete komplimente ženama

Postoji osnovni princip da ako nekoga hvalite – morate, po svaku cenu, zvučati iskreno.

Žene veoma lako mogu da prozru lažne komplimente, zato morate imati na umu da postoje neka pravila koja morate poštovati kako biste bili sigurni da vaše reči zvuče iskreno. U nastavku teksta otkrivamo nekoliko saveta koji će vam pomoći da impresionirate ženu svojim komplimentima.

Prvo i najvažnije, procenite svoj odnos sa ženom kojoj želite da date kompliment. Ako sa njom imate profesionalni odnos, dajte joj profesionalni kompliment. Pronađite ton u zavisnosti od ličnosti žene. Na primer, ukoliko je žena introvertna, unesite humor.

Uvek pokušajte da date komplimente od srca, jer žene lako mogu da otkriju da li ste iskreni. Pravi kompliment uvek će pogoditi žensko srce. Možete im udeliti komplimente o dobrim navikama, ponašanju, stilu, kao i njihovoj lepoti.

Neophodno je sačekati pravi momenat pre nego što date kompliment ženi. Obratite pažnju i na pristojnost dok ih hvalite. U suprotnom, komplimenti će vam se obiti o glavu.

Kada je reč o komplimentima, neki ljudi često preteraju. Žene nisu impresionirane grandioznim govorom i preteranim hvaljenjem. U takvim situacijama, one će početi da sumnjaju u vašu ličnost i zanemariće vaše reči.

Dok dajete komplimente ženama, nemojte isključiti njihove sposobnosti. Možete ih impresionirati tako što ćete pohvaliti njihove veštine.

Uz ove savete, divljenje žena prema vama će početi da raste.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

iskrenostkomplimentsaveti
Komentari (0)
Dodaj komentar