Užas u avionu: Najpre spopadao putnicu, a zatim urinirao na sedištu (foto, video)

Putnik na letu od Denvera do Južne Karoline avio kompanije Frontier Airline uhapšen je po seltanju aviona zbog odvratnog ponašanja tokom putovanja.

Emili, jedan od putnica na spornom letu, objasnila je da je bizarna situacija počela kada je čovek, čiji identitet nije objavljen, počeo da pipa ženu koja je sedela pored njega.

– Čula sam ženski vrisak i viku: „Ako me ovaj j***i čovek još jednom j****o dodirne, j****o ću ga ubiti“ – izjavila je Emili i dodala da je putnik bio „veoma pijan“ i „ponašao se van svake pameti“.

– Putnica koja je sedela pored njega rekla je da je naručio dve duple votke, a to znači da je popio četiri čaše samo dok su sedeli. Ponašao se nenormalno. Nije mogao da priča, mumlao je. Bio je vrlo pijan – objasnila je Emili.

Stjuardese su pokušale da smire situaciju tako što su muškarca premestile na sedište u zadnjem delu aviona. Međutim, čim je ostao sam, otkopčao je pantalone i počeo da mokri po sedištu ispred sebe.

https://www.youtube.com/watch?v=5nZ9IdN53AE

– Tada sam počela da vrištim: ‘On j****o urinira’. A stjuardesa na to isprva nije ni obratila pažnju. Onda su prišli meni i rekli mi da moram da se smirim i prestanem da psujem – ispričala je Emili za televiziju Fox31.

Nadležni iz Frontier Airlines-a izjavili su da su svesni ove neprijatne situacije tokom njihovog leta i da sa nadležnim organima rade na ovom slučaju.

Emili nije bila zadovoljna načinom na koji je osoblje aviona rešilo ovu užasnu situaciju, i smatra da su stjuardese morale da ostanu uz punika nakon što je počeo da se ponaša bizarno tokom leta.

Zbog svega što je pretpela na ovom putovanju, od Frontier Airlines-a Emili je dobila vaučer od 200 dolara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionputnik
Komentari (0)
Dodaj komentar