Uzeo telefon svoje devojke i otkrio nešto užasno ‘Moj sin je zapravo moj ujak’

Neke porodice imaju tajne za koje bi želele da ostanu upravo to. Često neki članovi imaju tajne toliko šokantne da zgroze i njihove najbliže i uruše svet kakav su poznavali. Upravo se to dogodilo korisniku TikToka pod imenom @stacks1400.

On je otkrio da njegova devojka ima dugogodišnju aferu s njegovim dedom, a da je plod te afere dečak za kojeg je verovao da je njegov sin.

– Saznao sam da je moj sin zapravo moj ujak. Moj rođeni deda je spavao s mojom devojkom sve vreme kad smo bili kod njega – naveo je. U drugom TikToku otkrio je kako je njegov deda poznat po tome da je varao njegovu baku.

Otkrio je da je strašnu istinu saznao kad je uzeo mobilni telefon svoje devojke dok je ona bila pod tušem i otkrio dokaze veze koja je, prema njegovim rečima, trajala godinama. Neki od dokaza uključivali su i eksplicitne fotografije i poruke.

Mladić je ispričao svojim pratiteljima da će nastaviti da dečaka odgaja kao da je njegov sin i da se ta veza neće promeniti samo zato što je otkrio aferu između svoje devojke i dede.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

detedevojkamuškarac
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bolesnici

  • Boki®

    Šta sve ljudi ne izmisle….🙄