Veruje se da ove 3 stvari privlače nesreću i negativnu energiju, uklonite ih odmah iz dnevne sobe

Dnevna soba predstavlja mesto gde odmaramo, pijemo kafu i provodimo vreme sa ostalim ukućanima. Prema feng šuiju je zato bitno da je uredite tako da omogućite najoptimalniji protok pozitivne „či“ energije.

Mnogi prave određene greške koje privlače nesreću i negativnu energiju u dom.

Ove stvari bi trebalo odmah da promenite.

Postavite nameštaj na odgovarajući način

Da bi dobra energija mogla da cirkuliše kroz dnevnu sobu, nameštaj mora biti postavljen na odgovarajući način. Posebnu pažnju obratite na vrata!

Vodite računa o većim stvarima koje se nalaze u ovoj prostoriji – na primer sto bi trebalo da bude postavljen tako da možete da vidite vrata dok radite, ali da niste direktno ispred njih. Isti princip važi za sofu ili krevet.

Ne gomilajte nepotrebne stvari

Nesređen i neuredan ormar ili bilo koji prostor, blokiraće protok „či“ (pozitivne) energije. Ove blokade dalje negativno utiču na kreativnost, zdravlje, odnose i protok novca.

Svako gomilanje stvari koje vam više ne služe, koje su pokvarene ili nemaju svrhu, jednostavno ne donosi dobru energiju.

Stvari je bolje držati u zatvorenim fiokama i ormarima nego na otvorenim policama. Bacite sve ono što nema svrhu, ne koristite ili više nije u funkciji.

Predmeti koji vas uznemiravaju

Jako je bitno da u dnevnoj sobi nemate predmete koji u vama bude negativne emocije ili vas na neki način uznemiravaju.

Maske koje se kupuju kao suveniri, u obliku uznemirenog ili tužnog lica ili neka druga stvar koja u vama izaziva neprijatne emocije kad je ugledate, neće doneti dobru energiju u dom, prenose Novosti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

feng suinegativna energija
Komentari (0)
Dodaj komentar