Voditeljka ismevala 6-godišnjeg princa Džordža zbog časova baleta (video)

Voditeljka Lara Spenser iznela je neprimerenu šalu u emisiji „Good Morning America“ na račun princa Džordža i razbesnila korisnike društvenih mreža i profesionalne plesače.

Prema pisanju časopisa The Hollywood Reporter, Spenserova je tokom izveštavanja o novom školskom rasporedu princa nagovestila da mališani zapravo ne uživaju u stvarima kao što su časovi baleta.

„Izgleda jako srećno zbog baleta. Princ Vilijam kaže da Džordž obožava balet. Imam vesti za vas, prinče: Videćemo koliko će to potrajati“, rekla je u emisiji, na šta su se prisutni u studiju nasmejali.

Gledaoci su sporni klip iz emisije objavili na Tviteru i kritikovali voditeljku zbog predrasude da dečaci ne bi trebalo da uživaju u plesu i zatražili njeno javno izvinjenje, što je ona i uradila.

„Moje najdublje izvinjenje za neoprezan komentar koji sam iznela u emisiji. Verujem da bi se svi u životu trebalo da se bave onim prema čemu osećaju strast, bio to balet ili planinarenje“, poručila je Spenserova putem Instagrama.

Šestogodišnji Džordž, sin princa Vilijama i Kejt Midlton, pohađa privatnu školu u kojoj godišnja školarina košta 20.000 funti, a među veštinama koje usvaja su balet i plivanje.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

princ Džordž
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Vrlo je malo ljudi koji ,cini mi se,mogu da shvate pravu poruku voditelke i unapred je osudjuju posto se smatra tendencioznim u smislu rodne ravnopravnosti a zapravo se radi o cesto prisutnom i u obicnom svetu ,roditeljskih bolesnih ambicija neovisno od pola,Svi roditelji u teznji da sto bolje kreiraju sklonosti svoje dece i osmisle im slobodno vreme forsiraju devojcice i decake prema svojim uverenjima o drustvenom napredovanju i zato neki prave greske na koje voditelka aludira.a neki opet pogode afinitet svog deteta neovisno od pola.Znam devojcicu kojoj su casovi baleta bili mucenje iako ima sve predispozicije za balet,krhke gradje i uzrasta od koga se pocinje..Stoga pitanje svih pitanja je kako od najranijeh uzrasta podsticati decu na pokret ,kreativnost,ambiciju.Mozda je i preterano filozofiranje nad narastajima ciji preci su bili uspesni bez prevelikog upliva psihologije deteta ali ….