Voditeljka u programu uživo saznala strašnu vest koja joj je promenila život (video)

Ali Majer, novinarka TV stanice KFOR iz Oklahome, trebalo je da uradi još jedno rutinsko uključenje uživo u program iz, ali se nekoliko minuta kasnije njen život potpuno promenio.

Ova 41-godišnja novinarka javljala se iz lokalne bolnice iz koje je izveštavala o važnosti mamografije. Međutim, ispostavilo se da ima rak dojke. Voditeljka nije gasila kameru, nego je s gledaocima podelila prvobitni šok nakon dijagnoze.

– Dakle, nadala sam se rutinskoj mamografiji, ali evo kako je prošlo. Bila sam uverena da se neće dogoditi ništa posebno, međutim…Imam rak dojke. Imam gomilu pitanja na koje još uvek nemam odgovor. Sledeće nedelje idem na magnetnu rezonancu kako bi se rezultati potvrdili i kako bismo znali više o tumoru s kojim se borim  – rekla je kroz suze u kameru.

Ali je priznala da je dijagnoza za nju bila neočekivana i šokantna. Lekari su joj rekli da boluje od neinvanzivnog duktalnog karcinoma u desnoj dojci. Srećom, procenat preživljavanja je visok, a lekari su morali da joj odstrane dojku.

– Užasan je osećaj znati da vam rak izjeda telo – rekla je Ali koja je snimila i rekonstrukciju dojke. Danas je potpuno zdrava zahvaljujući brzoj reakciji, i često na društvenim mrežama govori o važnosti ranog otkrivanja raka dojke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dijagnozavoditeljka
Komentari (0)
Dodaj komentar