Zaboravili ćerku na pumpi kod Niša, setili je se u Lapovu

Turska porodica koja se sa odmora iz domovine vraćala u zapadnu Evropu, zaboravila je na benzinskoj pumpi u Srbiji četrnaestogodišnju ćerku.

Nestanak deteta primetili su tek u Lapovu, pa su alarmirali tamošnju policiju koja je obavestila niške kolege, pa je devojčica zbrinuta do povratka roditelja, prenele su Novosti.

Nesvakidašnji događaj odigrao se 7. avgusta na pumpi na deonici auto-puta Beograd – Niš.

„Devojčica i njen brat su spavali na zadnjem sedištu automobila kada su roditelji napustili vozilo. Tokom njihovog odsustva i 14.godišnjakinja je izašla iz kola, ali se mimoišla sa ocem i majkom. Oni su ušli u automobil i nastavili put, a da deteta nema primetili su tek kod Lapova, kada se dečak probudio i rekao im da mu je sestra nestala“, rekli su sagovornici upoznati sa slučajem.

Turski državljani otišli su u Policijsku stanicu Lapovo i zatražili pomoć, nakon čega je alarmirana i niška policija.

Prema izvorima Novosti, policijski službenici PU Niš odmah su otišli na benzinsku pumpu i zatekli tinejdžerku kako sedi na klupi. Kod sebe je imala putnu ispravu, pa je potvrđeno da je reč o devojčici koju roditelji traže.

Policajci su ostali uz devojčicu sve dok je roditelji nisu preuzeli i nastavili put.

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da su njihovi službenici zbrinuli maloletnu devojčicu zatečenu na benzinskoj pumpi u okolini Niša do dolaska roditelja.

(Sputnjik)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kćerkapumpa
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Nije ona mala devojcica ona ima 14 godina i moze decu da radja u tim godinama.