Zanosna Keli upala na Super Boul i pokazala zadnjicu (foto, video)

I Super Boul je imao svoju plavušu koja je upadom na teren oskudno odevena želela da dobije svojih 5 minuta slave. Nije stigla daleko ali je donekle uspela u svojoj nameri i publici je poklonila jedno podizanje haljine.

Model Keli Kej nije bila naročito poznata na Instagramu, bukvalno preko noći je sakupila preko 300 hiljada pratilaca.

Ona godinama unazad uglavnom bez odeće i pojavljuje se na duplericama svetskim časopisa, a da joj bolje ide poziranje od sprinta po sportskom terenu pokazala je i nimalo uspešnim pokušajem da usred sjajne utakmice Kanzas Čifsa i SF 49ersa prodefilira Hard Rock stadionom u Majamiju.

https://www.instagram.com/p/B7oZGlCAnOe/

Obezbeđenje je ovu zanosnu plavušu u dva koraka oborilo na pod, a Keli se za to vreme na sav glas smejala i činilo se da uživa kao nikad u životu. Uostalom, svrha joj je i bila da fotografi uhvate trenutak i dodele joj barem koju sekundu dodatne slave.

https://www.instagram.com/p/B6lknt8gusX/

Obezbeđenje je Kejevu odmah uputilo napolje kroz tunel i pravo u policijsku stanicu gde je i nastala fotografija hapšenja koju je Keli odmah objavila na društvene mreže.

https://www.instagram.com/p/B0OiTzug9pC/

Time je i dobila je šta je htela, ali su mnogi na društvenom mrežama složni da ipak Kinsi Volanski ostaje kraljica utrčavanja na velikim sportskim događajima.

Svojim, sada već brojnim obožavaocima, Keli ponosno poručuje:

– Šminka da , ali plastika ne. Takva sam, kakva sam.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

plavušasuper boul
Komentari (0)
Dodaj komentar