Zaprosio stjuardesu na letu, posle nekoliko meseci usledio je šok (video)

Jedna stjuardesa ostala je bez posla nakon što je njen dugogodišnji dečko zaprosio na letu na kom je ona radila.

Međutim, jedan od najsrećnijih trenutaka ove Kineskinje postao je ubrzo najtućniji jer je zbog prosidbe ostala bez posla koji je obožavala. Prosidba se dogodila još u maju u avionu kompanije China Eastern Airlines i tada je mladić pred svima kleknuo i zaprosio devojku s kojom je u vezi četiri godine.

Na istom letu bili su i njegovi prijatelji, a stjuardesa je putnicima preko razglasa saopštila srećnu vest i otkrila da nije znala da će njen dečko to učiniti i zahvalila im je što su bili svedoci njihovog srećnog trenutka.

Ali, početkom septembra kineska televizija prenela je vest da je stjuardesa zbog prosidbe dobila otkaz. Aviokompanija joj se u pismu zahvalila na saradnji uz objašnjenje da je svojim postupkom ugrozila bezbednost putnika i da je “privatno romantično ponašanje dovelo do nemira među putnicima“.

Vest o otkazu podelila je javnost u Kini. Mnogi misle da je postupak kompanije nehuman, dok drugi tvrde da su “privatne stvari“ tokom posla neprimerene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

avionjavna prosidbastjuardesa
Komentari (2)
Dodaj komentar
  • mali radojica

    Pobogu pa kako nije ugrozila bezbednost putnika. Pa zamislite samo gomila ucveljenih i odbačenih usedelica kad je videlo „ovo“mora da su pale u trans leleka i kuknjave jer eto nije imao ko njih ovako „originalno“ da zaprosi,ako ih je iko i zaprosio ikad.Medjutim od svega najgore je što se supica hladila i umesto da odmah servira supicu ona se tu ljubaka sa svojim dragim….a supica se ohladila…mislim stvarno ja bi se osetio krajnje ugroženim. Njeno ponašanje je tu negde izmedju onog ludog Nemca što skrlja onaj avion u planinu i onog „nestalog“ Malezicja…mislim stvarno

  • Anonimni

    volio bih malo detaljnije o “ ugrozavanju bezbednosti putnika“? Kako, na koji nacin?