Zavidi mu svaki muškarac na planeti: Bogataš spava sa 30 žena, a njegovoj ženi se to sviđa (foto)

Travers Bejnon, mnogo poznatiji kao Candyman, uzor je muškarcima širom sveta koji maštaju o tome da žive poput njega.

Ovaj 47-godišnji Australijanac bivši je igrač američkog fudbala koji je posle sportske karijere oprobao u manekenstvu, ali globalni uspeh postigao je kao Plejboj sa Instagrama koji je stalno u društvu mladih i oskudno odevenih lepotica.

Nazivaju ga Hju Hefnerom Australije, što je Bejnona i podstaklo da napravi australijsku verziju Plejbojeve vile na Zlatnoj obali.

Ovaj plejboj kao najvredniju stvar koju poseduje ističe svoju Candyman vilu, sa 15 spavaćih soba i ogromnim bazenom, u kojoj pravi lude zabave, a koje redovno dokumentuje na društvenim mrežama.

Bejnon se proslavio priređivanjem divljih zabava, druženjem s prelepim ženama i svojom ljubavlju prema skupim stvarima.

Međutim, ono što mnoge iznenađuje je činjenica da je ovaj ženskaroš u braku sa Taišom Benon, ali u javnosti stalno predstavlja svoje mlade devojke, a zadnja u nizu je Niša Dauns.

„Vikendom do 30 žena dođe kod nas, a mojoj ženi se to sviđa. Apsolutno je uključena u sve što se događa“, rekao je.

Taiša i Travers zajedno su od 2009. i imaju dvoje dece, a druge žene počeli su da zovu u svoju vilu kako bi malo začinili stvari u krevetu.

„Samo se nekako dogodilo. Ja sam mu priznala da me neke devojke privlačne, a kako smo počeli da sve češće govorimo o tome, odlučili smo da isprobamo i vidimo kako će to izgledati. Bilo nam je super, baš nam se dopalo“, ispričala je Taiša nedavno.

„S našom vezom je sve bilo u redu, ovo je samo dodatno začinilo stvari. Imali smo dobru vezu i dobar seks, s ovim smo to samo doveli na viši nivo“, dodala je.

I nova Traversova devojka otkrila da je od samog starta znala u što se upušta.

„Taiša i ja smo se odmah složile, već nakon prvog zajedničkog vikenda. Bilo nam je zaista prijatno. Nas troje smo se odmah prilagodili jedni drugima“, kaže ona.

„Stalno smo zajedno nas troje. To nam se sviđa, dobro je za nas i sjano se osećamo. Nikad nije sve isto. Pre par dana imali smo žurku, bilo je kod nas bilo oko 12 devojaka. Jedno je vodilo drugom i usko smo zabavu preselili u spavaću sobu“, ispričala je Traversova supruga.

Na pitanje je li im ponekad gužva, odgovorila je: „Ponekad jeste, ako je previše devojaka u kući. Ali to je u redu, ponekad volimo da budemo malo ludi.“

Dodala je i da je ranije bila vrlo konzervativna kada je vođenje ljubavi u pitanju.

„Nikad nisam radila tako nešto. Bila sam jako naivna kad je seks u pitanju. Travers me naučio svemu. Nikad pre njega nisam probala grupni seks. Prvih nekoliko godina veze to nismo radili. Razgovarali smo o tome i nekako se samo dogodilo, nismo ništa požurivali“, ispričala je Taiša.

Candyman iz prvog braka ima dvoje dece, 21-godišnjeg sina Valentina i 18-godišnju ćerku, koja tvrdi da je odrasla u „normalnom porodičnom domu“.

„Više me ništa ne iznenađuje. Moj tata je jako otvoren oko toga što radi, a ja ga volim i prihvatam takvog kakav jeste“, rekla je 18-godišnja manekenka u jednom od retkih intervjua.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

bogatašplejboj
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Neko iz naroda

    Nisam zavidan jer smatram da je to jako lose,one su tu zbog love,da li se treba ugledati na ovako nesto,da li salje dobru sliku sami ocenite,bluda ima i te kako.