Zbog ovih navika najlepše manekenke sveta izgledaju savršeno

Najlepše manekenke sveta otkrile su tajne tajne svog izgleda i kako izgleda njihova jutarnja rutina. Možemo primetiti da sve manekenke počinju da se neguju od ranog jutra pa je možda ova navika razlog zašto manekenke izgledaju savršeno.

Slavna Klaudija Šifer kaže da jutro počinje uz urme i šoljicu kafe bez kofeina sa domaćim bademovim mlekom. Njena nega kože je ista bez obzira na doba godine – počinje sa balzamom za čišćenje i eksfolijator.

“U zavisnosti od toga koliko je moj ten suv, pomešam svoju hidratantnu kremu sa različitim uljima i umasiram u kožu. Ako se osećam malo natečeno, pijem više vode i prestanem da jedem bilo šta sa mlekom ili glutenom. Brza 30-minutna šetnja napolju takođe uvek pomaže – plus dobar korektor”,otkrila je manekenka.

Kristi Tarlington kaže da njena jutarnja rutina počinje šoljom kafe a zatim radi čišćenje lica balzamom i pilingom nakon čega nanosi hidratantnu kremu, prenosi Wannabemagazin.

Miranda Ker ustaje u 5.30. Nakon ustajanja radi 20-minutnu meditaciju i nekoliko vežbi. Četkanje tela radi 10 godina i otkriva da joj to daje energiju, poboljšava cirkulaciju i limfni sistem. Za tuširanje koristi penušavo sredstvo za čišćenje, masku za posvetljavanje i piling od kurkume.

Anja Rubik, jedna od najistaknutijih manekenki  20. i 21. veka otkrila je da svako juto pali sveću, kako bi dobila osećaj promene okruženja i u lepom raspoloženju započela dan. Radi stoj na rukama jedan minut kako bi pokrenula cirkulaciju krvi.

Helena Kristensen, bivša Danska manekenka i nekadašnji Viktorijin anđeo kaže da joj je najvažniji doručak ujutru – kaša kuvana sa mlekom i prelivena bananom, smeđim šećerom i otopljenim puterom. Redovno se posvećuje nezi kože, pa nakon čišćenja lica nanosi serum, ulje za lice i dnevnu kremu. Telo neguje kokosovim uljem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

dobre navikeKlaudija Šifermanekenke
Komentari (0)
Dodaj komentar