Žena objasnila bizaran razlog zašto ne pere ruke nakon nužde: Neki su šokirani, a drugi oduševljeni

Jedna je žena potpuno podelila ljude nakon što je objasnila zašto ne pere ruke nakon mokrenja. U vrlo iskrenoj ispovesti žena se ‘ogolila’ i dala na znanje internetu da propušta jedan vrlo bitan korak nakon odlaska na toalet.

Umesto da opere ruke, smislila je sasvim novu strategiju i čudnija je nego što mislite.

Sofi je svoju priču podelila s TikTokom pre samo nekoliko dana i od tada je pokrenula veliku raspravu na internetu o svim stvarima vezanim uz higijenu, čistoću i mokrenje, prenosi Klik.hr.

@sophiashattersonxoxo

♬ original sound – sophia

Neobični razlozi

Žena nije napisala naslov za sveobuhvatni video, ali jasno je da je njeno svedočenje bilo više nego dovoljno da se internet zapali.

Snimak je započela rečima: „Ogoliću se.“ I to je uradila. Sofi je nastavila: „Osećam se kao da je stvarno čudno što ovo radim. I ne znam rade li to drugi ljudi.“ Nadalje je otkrila sa svojih 40.000 pratilaca da ne pere uvek ruke nakon što piški.

Sada se možda pitate šta radi umesto toga i, srećom, Sofi  je bila dovoljno ljubazna da vam ukratko objasni pravila ponašanja u kupatilu i prilično su čudna.

„Ne perem uvek ruke nakon što piškim, naročito ako sam u svojoj kući, zar ne? Znam kako da uriniram tako da ne stvaram nered na sebi“, potvrdila je, pre nego što je sebi nakratko zadala udarac i rekla ‘fuj’.

Slažete li se s njom?

Sofi je nastavila: „Ali svejedno, radim tu stvar čak i ako imam goste i odem da piškim, uključiću umivaonik i pretvarati se da perem ruke i ubiti malo vremena tako da misle da bih se oprala ruke.“

“Ali nisam”, otkriva ona, “tako da zapravo prolazim kroz proces stvarnog gubljenja vode i vremena samo da nekako držim korak s laži koja zapravo nije bitna. U svakom slučaju, radi li to još neko?“

Ova TikTok ispovest je sakupila skoro 700.000 pregleda otkako je objavljena i ljudi su očigledno jedva čekali da podele svoje reakcije na Sofino izlaganje.

Naki su bili zgroženi njenim priznanjem te su se žestoko obrušili na nju, ali bilo je onih koji tvrde da rade istu stvar te su je podržali u svemu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

pranje rukuwc
Komentari (0)
Dodaj komentar