Ženi godinama nestajalo donje rublje: Ugradila kameru i otkrila šta se događa

U nemačkom gradiću Kiršberg zabeležen je neobičan slučaj krađe koji je otkriven zahvaljujući postavljanju tajne kamere. Mlada žena po imenu Sintija, koja sa suprugom i sinčićem živi godinama u tom idiličnom gradiću u blizini Cvikaua stalno je nestajalo donje rublje, a onda je otkrila da je za sve kriv njen komšija.

Sud u Cvikauu osudio je 32-godišnjeg Erika W. na uslovnu kaznu zatvora u trajanju od godinu i po i novčanu kaznu u iznosu od 2.100 evra. Osim Sintiji, godinama je krao donje rublje i drugim ženama i neovlašćeno ulazio u perionicu veša koja se nalazi u podrumu zgrade u kojoj živi i on i komšinice kojima je krao donje rublje, piše Fenix magazin.

U februaru 2017. mlada majka je odjednom primetila da joj nedostaje donje rublje. Kako se to ponavljalo, posumnjala je da joj ga neko krade. Vrata podruma gde se nalazi vešernica su uvek zaključana pa je mlada majka vremenom počela da se plaši i nije se više osećala sigurnom jer je počela da sumnja da perverznjak koji krade odeću živi u blizini. Postavila je nadzornu kameru i otkrila svog komšiju Erika W. koji je čak uklanjao cilindre za zaključavanje kako bi se uvek mogao da se vrati u perionicu veša.

Erikov advokat Rajnhard Röthig je rekao da je to “verovatno bila strast prema sakupljanju”, ali njegov klijent do danas ne može da objasni zašto je ukrao veš. Zato je sada na odgovarajućoj terapiji kako bi rešio taj problem.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

kamerarubljeveš
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Anonimni

    Bolesnik