Znate je iz serije ‘Bolji život’: Ova glumica je prva supruga Petra Kralja (foto)

Uskoro se navršava osam godina od smrti doajena jugoslovenskog glumišta, Patra Kralja, koji nas je napustio 10. novebra 2011. godine, posle duže i teške bolesti.

Gepostet von Milica Kralj am Freitag, 25. März 2016

Iza sebe je ostavio nebrojano pozorišnih, filmskih i televizijskih uloga, ali i ćerku Milicu Kralj, poznatu pozorišnu rediteljku.

Malo ko zna da je svoju ćerku Petar 1973. godine dobio u braku sa kolegenicom Ljiljanom Gazdić, sa kojom je bio oženjen skoro tri decenije.

Petar se sa glumicom Narodnog pozorišta, koju je televizijska publika pamti najviše po ulozi Leposave, Macoline supruge u seriji „Bolji i život“, oženio 1971. godine.

Mama. Subota. Plato.

Gepostet von Milica Kralj am Samstag, 14. September 2019

Smatrajući da za ljubav nikad nije kasno, Kralj je posle razvoda ponovo uplovio u bračne vode, sa balerinom Sonjom Divac.

– Bivša supruga mi je glumica ali ljubav nema nikakve veze s profesijom. Ona nastaje iz želje da osetite nečiju dušu, nekad čak i posle samo jednog pogleda. Ispunjava vas na duže vreme i postaje deo života, a svaki čovek je doživljava na svoj način. Ako nje nema, nastaje pakao. Najbitnije je međusobno razumevanje. Imao sam sreću što mogu ponovo da volim. Sa mojom Sonjom, koja je balerina, u harmoničnom braku sam već sedam godina i to opet nema veze s našim poslom. Prava ljubav treba da potpuno oslobodi ličnost, zbog nje nikako ne smete da se osetite sputano i niko me neće ubediti da je takav odnos nemoguć – rekao je svojevremeno Petar Kralj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

petar kralj
Komentari (0)
Dodaj komentar