Znate li da mesec venčanja određuje sudbinu vašeg braka

Vreme je više od pukog merenja sekundi i minuta; ona je i simbolički nosilac osobina koje joj pripisuju priroda i čovečanstvo. Svaki mesec u godini nosi svoju jedinstvenu energiju i simboliku, koja se može odraziti na životna iskustva pojedinca.

Na primer, prolećni meseci simbolizuju novi život i obnovu, dok zima predstavlja odmor i introspekciju. U kontekstu brakova, ova prirodna cikličnost može ponuditi uvid u dinamiku i očekivanja braka.

Evo šta svaki mesec kada je brak sklopljen govori o tome kakav će on biti.

Januar

Prema legendi, svadbene ceremonije u januaru bile su pune loših predznaka, jer su mogle dovesti do ranog udovstva. Ipak, neki slovenski narodi voleli su da organizuju svadbe zimi, možda zbog mira koji nosi zima.

Februar

Februarske svadbe obećavaju harmoniju i dugovečnost braka, bez obzira na hladnoću koja još uvek vlada u ovo vreme.

Mart

Za parove koji se venčavaju u martu postoji mogućnost da se presele u stranu državu. Ovo je često mesec međunarodnih sindikata kada jedan od partnera napušta matičnu zemlju.

April

April može doneti nestabilnost i dramatične promene u odnosima, ali proleće je vreme buđenja i obnove, koje može da simbolizuje novi početak.

Maj

Maj je kontroverzan mesec za venčanja, jer neka verovanja predviđaju probleme i iskušenja. Ipak, maj je popularan zbog svoje lepote i svežine.

Jun

Početak leta, jun, idealno je vreme za venčanje, jer obećava razumevanje i harmoniju između dva partnera. Takođe poznat kao mesec medenog meseca.

Jul

Jul nije najpopularniji mesec za brak, jer može doneti nepovoljne rezultate, u zavisnosti uglavnom od materijalne situacije para.

Avgust

Avgust se smatra mesecom koji donosi sreću u brak, jer omogućava partnerima da postanu dobri prijatelji i uživaju u međusobnom razumevanju.

Septembar

Venčanja u septembru obećavaju stabilnost i miran porodični život pun ljubavi i međusobnog poštovanja.

Oktobar

U oktobru bračni životi mogu postati nestabilni i puni nesporazuma, što može dovesti do porodičnih sukoba.

Novembar

Veze sklopljene u novembru donose materijalno blagostanje i finansijsku stabilnost, što je često u prvom planu kod parova koji odluče da se venčaju u ovom mesecu.

Decembar

Decembar se smatra srećnim mesecom za brak, sa izgledom za srećan porodični život, obilje potomstva i srećne trenutke.

Iako savremeni parovi često odlučuju da se venčaju na osnovu praktičnih razloga , kao što su dostupnost lokacija i gostiju, razumevanje tradicionalnih verovanja može biti od pomoći.

Bez obzira na mesec venčanja koji je izabran za venčanje, važno je da par održava ljubav, poštovanje i razumevanje , jer su to ključni elementi za uspešan i srećan bračni život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

brakmesecvenčanje
Komentari (0)
Dodaj komentar