Znate li zašto stvarno bogati više ne koriste maske za mobilne?

Ljudi koji imaju mnogo para imaju i neke navike koje su običnim smrtnicima potpuno nepoznate ili neshvatljive. Tu se pre svega misli na detalje po kojima se razlikuju od svih nas ostalih, poput nošenja luksuznog pletiva, neutralnih boja, izbegavanja bilo kakvih logotipa i, paradoksalno, ne jedenja, pogotovo kad su u restoranu.

Ali, među bogatašima postoji još jedan bizaran hir koji se proširio u poslednje vreme.

Znate li da maske koje, osim što zadnju stranu vašeg telefona čine “trendi”, štite i mobilni od bilo kakvih padova koji bi ga mogli koštati “života”?

Naravno, ne možete menjati pametni telefon svaki put kad vam isklizne iz ruku, džepa ili torbe, zato žive bile maske i ostale zaštite.

Ali ako ste VIP osoba to možete priuštiti jer su kod njih nestale maske za mobilne.

Četiri nivoa bogatstva, uključujući mobilni bez maske

Čini se da istinski bogataši baš vole da se razmeću svojim privilegijama, a to podrazumeva da ostave svoj najnoviji model hipertehnološkog telefona potpuno golim, tj. da ga ni na koji način ne zaštite od udaraca, prenosi Poslovni.hr.

U stvarnosti, sve počinje od onoga što je počelo da kruži društvenim mrežama, a odnosi se na četiri nivoa bogatstva pojedinca:

  • nema duga
  • ne proverava cene u restoranima
  • ne proverava cene hotela
  • uopšte ne koristi masku za iPhone

Tu je i estetski razlog

Postavilo bi se i jedno estetsko pitanje. Ovu poslednju tačku objasnio je Thomaï Serdari, direktor MBA programa Fashion & Luxury Univerziteta New York, prenosi Novi list.

iPhone bi estetski bio toliko lep i suptilan objekt da ga je šteta sakriti obojenim, debelim, plastičnim maskama ili oblepiti banalnim logotipima.

Takođe, prema Serdariju, minimalni predmeti spadaju u koncept udobnosti sa sve minijaturnijim torbama u koje jedva stane telefon, a kamoli maska:

“Minimalizam čini život ugodnijim, a takođe je sinonim za red i čistoću.”

Prema rečima stručnjaka, ako ste bogati, ne treba ni da imate nešto sa sobom što može ogrebati vaš mobilni, poput ključeva.

Ukratko, nema veze ako postoji opasnost da najnoviji model iPhonea bude uništen: važno je isticati se bogatstvom pod svaku cenu.

Čak i kroz (ili bolje bez) jednostavnog poklopca.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

maskatelefon
Komentari (1)
Dodaj komentar
  • Sofronije

    Ne vidi se ugrižena jabuka, a spreda svaki fon izgleda skoro pa isto.Imaš ajfon a ne vidi se logo, k’o da imaš neki jeftini kršaomi.