Alvin i veverice: velika avantura

Žanr: animirani, komedija, avantura, sinhronizovan
Trajanje: 86 min

Glavne uloge u sinhronizaciji: Milan Tubić, Srđan Timarov, Slaven Došlo, Nigor, Goca Tržan, Marija Serdar, Goca Tržan
Glavne uloge: Džejson Li (Jason Lee), Džesika Alberg (Jesica Ahlberg), Džoš Grin (Josh Green), Džastin Long (Justin Long), Džesi MekKartni (Jesse McCartney), Christina Applegate, Kaley Cuoco, Anna Faris
Scenario: Ross Bagdasarian, Janice Karman, Randi Mayem Singer, Adam Sztykiel
Režija u sinhronizaciji: Jelena Stojiljković
Režija: Volt Beker (Walt Becker)

SINOPSIS

U novom filmu, krzneni drugari veruju da je Dejv (Srđan Timarov, Džejson Li) odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. Ubeđeni da će da ih ostavi nakon veridbe, Alvin, Teodor i Sajmon pakuju kofere i kreću na put da ga spreče u tome. Imaju samo tri dana da ga zaustave ili će dobiti zastrašujućeg polubrata.

O FILMU

„Alvin i veverice: Velika avantura“ naziv je nove animirane avanture živahnih veverica koja pred domaću publiku stiže sinhronizovana na srpski jezik. Posle filmova „Alvin i veverice 3 – Urnebesni brodolom“ i „Alvin i veverice 2“ – stiže novi film iz ovog serijala. Alvin i veverice, nastale kao likovi u mašti jednog muzičara, oduševljavaju publiku širom sveta više od 50 godina.

Veselim junacima animiranog filma „Alvin i veverice: Velika avantura“, komišinici Mis Prajs glas je pozajmila Goca Tržan, dok je mladi glumac Slaven Došlo dobio zadatak da dočara najvećeg zloću u filmu – Alvinovog potencijalnog polubrata Majlsa. Pobednica Pinkovih zvezdica Marija Serdar glas je pozajmila neodoljivoj pevačici Ešli. U sinhronizaciji ovog filma učestvovali su i: Milan Tubić (Teodor), Srđan Timarov (Dejv) i Niggor (DJ). Rediteljka filma je Jelena Stojiljković.

Tri preslatke veverice koje su još 2007. godine, kada je izašao prvi film, osvojile srca dece širom sveta. U novoj avanturi, krzneni drugari veruju da je Dejv (Džejson Li) odlučio da zaprosi svoju novu devojku u Majamiju. U originalnoj postavi, u ulozi Dejva je i dalje glumac Džejson Li, a njemu su se pridružili Dejvid Kros i Džejn Linč. Urnebesno smešne glasove vevericima su pozajmili Džastin Long (Alvin), Metju Grej Gabler (Sajmon) i Džesi MekKartni (Teodor). Prva tri animirana filma o Alvinu i vevericama zajedno su zaradila preko 900 miliona dolara.

Oficijelni sajt: Alvin and the Chipmunks: The Road Chip (2015)
Premijera: 24. decembar 2015. godine

Ostavite komentar