najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Dedpul (video)

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika
Trajanje: 108 min

Glavne uloge: Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds), Morena Bakarin (Morena Baccarin), T. Dž. Miler (T.J. Miller), Stefan Kapičić
Scenario: Rob Liefeld, Fabian Nicieza, Rhett Reese, Paul Wernick
Režija: Tim Miler (Tim Miller)

SINOPSIS

Bivši operativac specijalnih jedinica, plaćenik Vejd Vilson (Rejnolds), nakon lažnih rigoroznih eksperimenata, stiče natprirodnu moć isceljenja i pretvara se u svoj alter ego – Dedpula. Ubrzo, neuništivi antiheroj na ivici razuma, sa novim sposobnostima i smrtonosnim smislom za humor, kreće da lovi ljude koji su mu zamalo uništili život.

O FILMU

Poslednja zvezda superheroj Fox-ovih adaptacija Marvelovih junaka ne podseća ni na šta što ste do sada videli, ali za ovo morate da budete spremni! Marvelov antiheroj, u moru filmova o superherojima, redefiniše žanr. U filmu Tima Milera “Dedpul”, glavne uloge tumače Rajan Rejnolds i naš Stefan Kapičić. Pored njih, tu su i Morena Bakarin, Ed Skrein, T.Dž.Miler, Đina Karano i Briana Hildebrand.

Kolosus, jedan od glavnih likova u ovom filmu, glumi Kapičić, koji je izjavio kako mu je uloga u ovom filmu ostvarenje dečačkog sna i „zlatna medalja“ u karijeri. Miler i scenaristi Pol Vernik i Ret Riz najavili su još dva nastavka o ovom superjunaku.

Oficijelni sajt: Deadpool (2016)

Premijera: 10. februar 2016. godine, Cineplexx bioskopi

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.