Drugačija: Odani (video)

Žanr: akcija, avantura, naučna fantastika
Trajanje: 121 min

Glavne uloge: Šajlin Vudli (Shailene Woodley), Teo Džejms (Theo James), Ansel Elgort, Miles Teller, Zoe Kravitz, Naomi Watts, Maggie Q, Jeff Daniels, Bill Skarsgard
Scenario: Noah Oppenheim, Adam Cooper, Bill Collage, Veronica Roth (roman)
Režija: Robert Šventke (Robert Schwentke)

SINOPSIS

Tris i Četiri kreću u istraživanje spoljnog sveta, u nadi da će konačno pronaći dugoočekivane odgovore i mir – ipak, čini se da će tek tamo shvatiti kolike žrtve treba da se podnesu i koliko hrabrosti, odanosti i ljubavi je za taj mir zapravo potrebno. Šta ako je ceo tvoj svet bio laž? Šta ako samo jedno otkriće, baš kao i samo jedna odluka, može promeniti sve? Šta ako ćeš zbog ljubavi i odanosti uraditi neočekivane stvari? Nakon što je društvo u koje je verovala uništeno nasiljem i željom za moći, Tris zajedno s Tobiasom odlučuje da ode i istraži granice sveta koji ne poznaje. Ali nova otkrića i istine koje izlaze na videlo ponovno će zahtevati od Tris da se suoči s nepredvidljivošću ljudske prirode, ali i sa samom sobom. Istovremeno, i Tris i Tobias moraju da se suoče sa činjenicom da se njihov položaj u društvu promenio, te oni koji su bili privilegovani to više nisu.

O FILMU

Treći deo trilogije “Drugačija” (“The Divergent”), nakon filmova “Različita” i “Pobunjena”, koji nosi naziv “Drugačija: Odani” je nastavak priče o hrabrim junacima Tris i Četiri na čijim plećima leži sudbina čitavog čovečanstva. I ovaj deo kao i dva pre njega zasnovan je na knjizi koju je napisala Veronika Rot a koja je postala planetarni hit i bestseler tinejdžerskog romana.

Režiju potpisuje Robert Šventke kao i u drugom nastavku trilogije a glavne uloge repriziraju Šajlin Vudli i Teo Džejms.

Oficijelni sajt: The Divergent Series: Allegiant (2016)
Premijera: 10. mart 2016. godine

Ostavite komentar