Fatalni ishod (video)

Žanr: triler, akcija
Trajanje: 94 min

Glavne uloge: Arnold Švarceneger (Arnold Schwarzenegger), Megi Grejs (Maggie Grace), Scoot McNairy
Scenario: Javier Gullon
Režija: Eliot Lester (Elliott Lester)

SINOPSIS

Zasnovana na istinitim događajima koji su se odigrali u Nemačkoj kada su se dva putnička aviona sudarila zbog greške kontrolora saobraćaja – priča prati živote dva potpuna stranca koje je povezala nesreća, Romana (Švarceneger) koji u toj nesreći gubi ženu i trudnu ćerku, i kontolora leta Džejka (Mek Neri), čija greška je uzrok nesreće. Da li će želja za osvetom i osećaj krivice obuzeti ova dva čoveka i dovesti do fatalnog ishoda?

O FILMU

„Fatalni ishod“ predstavlja Arnolda Švarcenegera u ulozi u kakvoj ga nismo do sada videli, a koja mu je po oceni kritičara, možda i jedna od najboljih u karijeri. „Fatalni ishod“ je drama karaktera, Romana i Džejka, zasnovana na emocionalim borbama sa tragedijom.

U istinitom događaju koji je bio inspiracija za film, ruski arhitekta, skrhani otac i suprug – ubio je kontrolora leta čijom greškom je nastradala njegova porodica, ali u filmu ćemo videti da li i Švarceneger želi da se osveti na taj način ili je i izvinjenje dovoljno.

Oficijelni sajt:

Aftermath (2017)
Premijera: 11. maj 2017. godine

Najnovije iz rubrike
1 komentar
  1. bambi

    Ljudi, film bas, ali bas, ne valja. Zalosno je sto se pojedini glumci ne povuku u pravo vreme nego glume dokle god mogu da stanu ispred objektiva. Steta.

Napišite komentar