Gospodar venčanja

Žanr: komedija
Trajanje: 101 min.

Glavne uloge: Kejli Kuoko Sviting (Kaley Cuoco-Sweeting), Džoš Gad (Josh Gad), Kevin Hart (Kevin Hart), Alan Ritčson (Alan Ritchson)
Scenario: Džeremi Gerilik (Jeremy Garelick), Džej Lavender (Jay Lavender)
Režija: Džeremi Gerilik (Jeremy Garelick)

SINOPSIS

Dag Heris (Džoš Gad) je simpatičan, ali društveno asocijalan mladoženja sa velikim problemom: njegov dan venčanja se opasno približava, a on još uvek nema kuma. Pošto mu je ostalo nešto malo manje od dve nedelje do ženidbe devojkom njegovih snova (Kejli Kuoko Sviting), Dag odlučuje da potraži pomoć Džimija Kalahan (Kevin Hart), vlasnika i predsednika firme „Kum d.o.o.“ – kompanije koja osigurava lažne kumove za venčanja mladoženjama kojima su kumovi potrebni. Ono što sledi je neverovatna humoristička šarada dok njih dvojica pokušavaju da ostvare svoju prevaru, ali i činjenica da se između dvojice do juče nespojivih tipova rađa pravo prijateljstvo.

O FILMU

Film „Gospodar venčanja“ režirao je Džeremi Gerilik, a uz njega je scenario za film napisao i Džej Lavander (njih dvojica potpisnici su scenarija za odličnu komediju „Raskid“ s Vinsom Vonom i Dženifer Aniston u glavnim ulogama). U ovoj komediji glavne uloge tumače Kevin Hart, Džoš Gad i zvezda televizijske serije “Štreberi” („The Big Bang Theory“) Kejli Kuoko Sviting.

Oficijelni sajt:

 

Ostavite komentar

Oznake