najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Haos u kući – matorci dolaze

Žanr: komedija
Trajanje: 104 min.

Glavne uloge: Bili Kristal (Billy Crystal), Bet Midler (Bette Midler), Marisa Tomei (Marisa Tomei), Tom Everet Skot (Tom Everett Scott)
Scenario: Liza Adario (Lisa Addario), Džo Sirakjuz (Joe Syracuse)
Režija: Endi Fikman (Andy Fickman)

SINOPSIS
Bili Kristal i Bet Midler igraju bračni par koji pristaje da čuva unuke dok je njihova ćerka (Marisa Tomei) na poslu. Vrlo brzo odustaju od instrukcija da sa unucima uspostave odnos po principima 21. veka i vraćaju se staromodnim vaspitnim metodama. Tako će deca biti u prilici da prvi put u životu probaju tortu i igraju se pištoljima na vodu, ali i da sama donesu neke važne životne odluke. Iz nesporazuma i haosa koji nastane kada matorci stignu u kuću cela porodica izlazi složnija i jača nego ikada.
O FILMU
Bet Midler, Bili Kristal, Marisa Tomei i Tom Everet Skot u komediji o razlikama između generacija. Šta se dešava kada staromodni deda i baba preuzmu na sebe da čuvaju moderno vaspitane unuke? Komedija "Haos u kući – matorci dolaze" zasmejava publiku brojnim nesporazumima koji nastaju upravo u ovakvoj situaciji.
O REŽISERU
Endi Fikman (reditelj)
Američki reditelj i scenarista koji stoji iza velikog broja porodičnih komedija. Pored filma, Fikman se bavi i pozorišnom režijom. Prvi dugometražni film snimio je 2001, a u njegova najpoznatija ostvarenja spadaju: "Opet ti" i "Trka do veštičije planine".
Oficijelni sajt

Premijera: januar 2013. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.