najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Hotel Transilvanija 2

Žanr: animirani, porodični, komedija, sinhronizovan
Trajanje: 91 min.

Glavne uloge: Adam Sendler (Adam Sandler), Kevin Džejms (Kevin James), Stiv Busemi (Steve Buscemi), Endi Semberg (Andy Samberg), Selena Gomez (Selena Gomez), Dejvid Spejd (David Spade), Fren Drešer (Fran Drescher), Megan Malali (Megan Mullally)
Scenario: Robert Smigel (Robert Smigel), Adam Sendler (Adam Sandler)
Režija: Genadij Tartakovski

SINOPSIS

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule nabolje. Drakulin hotel koji je u početku kao svoje goste prihvatao isključivo čudovišta, sada je otvoren i za ljude. Ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu jeste njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovek, a pola vampir) ne pokazuje znake pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u poseti kod Džonijevih roditelja gde je očekuje pravi kulturni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Muraja, Vajna i Grifina, kako bi sa svojim unukom Denisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim, niko od njih nije svestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u porodičnu posetu hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo šišmikolike!

O FILMU

Pre nego što je zaigrao u američkim bioskopima u oktobru 2012. godine, malo ko je predviđao da će animirani film „Hotel Transilvanija“ postati blokbaster. Međutim, nakon što je u prva tri dana prikazivanja film zaradio impresivnih 42,5 miliona dolara, postigao je najbolje bioskopsko otvaranje nekog filma čija je distribucija počela u septembru i najbolje otvaranje nekog filma koji je izašao iz studija “Sony Pictures Animation“. Stvari su se mnogo promenile, pa je „Hotel Transilvanija“ sa svojim izrazito simpatičnim likovima, s nezaboravnim grofom Drakulom na čelu, postao bioskopski hit u pravom smislu te reči, zaradivši na kraju preko 350 miliona dolara na svetskim bioskopskim blagajnama i zaludevši decu, a i roditelje širom sveta. U domaćim bioskopima film je pogledalo preko 50.000 gledalaca.

Za razliku od prvog dela filma, ovaj je sinzronizovan na srpski jezik. Reditelj sinhronizacije na srpski jezik je Miloš Paunović, dok će svoje glasove Drakuli, Frankenštajnu, Mumiji i ostatku vesele družine pozajmiti domaći glumci među kojima su Dragan Mićanović, Predrag Ejdus, Aleksandar Radojičić, Jelena Gavrilović, Milica Todorović i mnogi drugi.

Oficijelni sajt: Hotel Transylvania 2 (2015)

Premijera: 10. oktobar 2015. godine, bioskop Cineplexx Delta City, 17 časova

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.