Isterivači duhova (video)

Žanr: akcija, komedija, fantazija
Trajanje: 116 min

Glavne uloge: Melisa Mekarti (Melissa McCarthy), Kristen Vig (Kristen Wiig), Kejt Mekkinon (Kate McKinnon)
Scenario: Katie Dippold, Paul Feig (Paul Feig), Ivan Reitman, Dan Aykroyd, Harold Ramis
Režija: Paul Feig (Paul Feig)

SINOPSIS

U akcionoj komediji “Isterivači duhova”, Melisa Mekarti i Kristen Vig, Kejt Mekkinon i Lesli Džouns – četiri su naučnice koje, kako bi pokušale zaustaviti najezdu duhova koji opsedaju Njujork, oformljuju grupu naziva „Isterivači duhova“ u kojoj im se uskoro pridružuje i njihov sekretar kog tumači Kris Hemvort.

O FILMU

Akciona avantura na koju smo čekali 30 godina. Film je režirao Pol Feig, koji je kombinovao sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih i ponešto starih likova. Tako će se uz već spomenute u ostalim ulogama pojaviti Endi Garsia, Majkl Kenet Viliams, Den Akrojd, Sigurni Viver i Bil Mari.

Kris Hemsvort ovog leta pridružuje se ženskoj grupi isterivača duhova – Melisi Mekarti, Kristen Vig, Kejt Mekinon i Leslie Džouns – i to ni više ni manje nego kao njihova sekretarica. Akcionu komediju “Isterivači duhova” režirao je Paul Feig, široj publici verovatno najpoznatiji po režiji hit-komedije „Deveruše“, u kojoj su glavne uloge takođe ostvarile Melisa Mekarti i Kristen Vig. U ovom filmu, Feig će kombinovati sve elemente paranormalnih bitaka koje su proslavile originalnu franšizu uz plejadu novih (i ponešto starih, već nam dobro poznatih) likova. Tako se uz već spomenute glavne glumice (i glumca) u ostalim ulogama pojavljuju Endi Garsia, Majkl Kenet Viliams, Den Akrojd, Sigurni Viver i Bil Mari. Uz Feiga scenario za film potpisuje Keti Dipold, koja je sa njim već radila na akcionoj hit komediji „Žestoke devojke“ sa Melisom Mekarti i Sandrom Bulok u glavnim ulogama. Uz potpuno novu glumačku ekipu i povratak starih likova, nesumnjivo je da nas ovog leta očekuje do sada neviđeno spasavanje sveta.

Oficijelni sajt: Ghostbusters (2016)
Premijera: 28.jul 2016. godine

Ostavite komentar