Kako da dresirate svog zmaja 2 3D

Žanr: animirani, akcija, avantura, 3D, sinhronizovan
Trajanje: 102 min.

Glavne uloge u sinhronizaciji: Danica Maksimović, Predrag Vasić, Milan Milosavljević, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Marković, Milena Živanović, Marko Kon, Marija Mikić, Željko Maksimović, Predrag Damjanović, Marko Mrđenović.
Glavne uloge: Džej Barušel (Jay Baruchel), Kejt Blanšet (Cate Blanchett), Džerard Batler (Gerard Butler), Amerika Ferera (America Ferrera), Džona Hil (Jonah Hill), Kristofer Minc-Plas (Christopher Mintz-Plasse), Kristen Vig (Kristen Wiig)
Scenario: Din Diblois (Dean DeBlois), Kresida Kauel (Cressida Cowell) („How to Train Your Dragon“ serijal knjiga)
Režija sinhronizacije:Milan Antonić
Režija:Din Diblois (Dean DeBlois)

SINOPSIS

Drugo poglavlje epske trilogije „Kako da dresirate svog zmaja“ vraća nas u fantastični svet Štucka i Bezubog na ostrvu Berk, pet godina nakon što su se zmajevi i Vikinzi uspešno pomirili. Dok Astrid, Šmrkavko i ostali članovi ekipe stalno izazivaju jedni druge u trkama zmajeva, novom omiljenom kontaktnom sportu na ostrvu, nerazdvojni Štucko i Bezubi krstare nebom otkrivajući nove svetove.

O FILMU

Avanturistička komedija smeštena u mitski svet snažnih Vikinga i strašnih zmajeva „Kako da dresirate svog zmaja 2 3D“ zasnovana je na knjizi Kreside Kauel. U drugom delu animirane avanture, junacima filma glasove su pozajmili glumci: Danica Maksimović, Predrag Vasić, Milan Milosavljević, Aleksandar Srećković Kubura, Marko Marković, Milena Živanović, Marko Kon, Marija Mikić, Željko Maksimović, Predrag Damjanović i Marko Mrđenović.

Predrag Vasić, kome je ovo prva sinhronizacija, nije mogao da sakrije svoje oduševljenje filmom: „Ovo je stvarno fantastično! Gledao sam film na prvoj projekciji, ali moram da pogledam ponovo i na sledećoj projekciji, zato što je ovo najbolji animirani film ikada! A to ne kažem samo zato što sam i ja bio deo ekipe već zato što je film ostavio stvarno neverovatan utisak na mene. A 3D tehnologija je fantastična.“ Predrag takođe naglašava kako mu je bila velika čast da radi sa rediteljem Milanom Antonićem, kao i sa glumicom Danicom Maksimović.

Oficijelni sajt:

 

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike