najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Kikoriki: Legenda o zlatnom zmaju (video)

Žanr: animirani, 3D, sinhronizovan
Trajanje: 80 min
Zemlja porekla: Rusija

Glavne uloge u sinhronizaciji: Dragan Vujić Vujke, Dušica Novaković, Mina Lazarević, Nikola Bulatović, Milan Tubić, Bane Jevtić, Duško Radović, Milan Antonić, Marko Marković, Ana Simić Korać
Glavne uloge: Vadim Bochanov, Mikhail Chernyak, Garik Kharlamov
Scenario: Denis Černov, Dmitrij Jakovenko
Režija sinhronizacije: Nikola Bulatović
Režija: Denis Černov

SINOPSIS

Zabavna i okrugla bića Kikoristanci žive u svom izmišljenom svetu. Ali taj izmaštani svet Kikorikija u velikoj je opasnosti. Da li su oni dorasli izazovu koji im predstoji? Naučnik, jedan od njihovih sugrađana, izmislio je superšlem sa moćima da zamene ličnosti sa bilo kim čije im se osobine više dopadaju, i tako poboljšaju sebe. Ali šta se dogodi kad plašljivi Bleja reši da isproba napravu, i umesto sa odvažnim herojem svoje „beskičmenjaštvo“ zameni stvorom koji ima manje kičme od njega – gusenicom. Umesto junačine, on postaje još veća kukavica! Na koji način će ova nezgoda uticati na ostatak družine, dok se bore sa avionskim nesrećama, zemljotresima i erupcijama vulkana – otkrijte na čarobnom, i pre svega poučnom putovanju u magični Kikoriki svet.

O FILMU

Novi animirani hit film nastao po ruskoj popularnoj crtanoj seriji „Pin kod“.

Prihvatite sebe onakvim kakvi jeste, ne imitirajte druge, uvek se trudite da budete bolji, i što je najvažnije – ne čekajte da vam rešenje problema padne sa neba! Tako glase univerzalne zapovesti malih okruglih junaka najiščekivanijeg i najambicioznijeg ruskog animiranog 3D film „Kikoriki: Legenda o zlatnom zmaju“, stiže u bioskope sinhronizovan na srpski jezik. Nastala kao odgovor na sve agresivnije i često besmislene crtane filmove za najmlađe, sa poukom koja redovno izostaje, saga o svojevrsnom nastavku jednog od najpopularnijih animiranih serijala u poslednih 15 godina „Pin Kod“, iliti „Smešariki“, nudi nam potpuno bezazlenu i nevinu dečju zabavu. Bez veličanja negativnih likova i osobina i nasilničkog ponašanja. Baš u tome je značaj ovog ruskog crtaća, u koji je uloženo više od 15.000.000 američkih dolara, čime je „Kikoriki: Legenda o zlatnom zmaju“ svrstan među najveće ruske kinematografske brendove.

U porodičnoj animiranoj akcionoj komediji, koju je režirao Denis Černov i zajedno sa Dmitrijim Jakovenkom potpisao scenario, su glavni junaci Kikoristanci, stari nam znanci. To su zabavna i okrugla bića koja žive u svom izmišljenom svetu. Njihov oblik naglašava dobrotu i omogućava svakom detetu da ih lako nacrta. Svaki lik ima svoju jedinstvenu prošlost i karakter. Među njima nema negativaca. Iza spoljne jednostavnosti i dečje naivnosti skrivaju se ozbiljne i filozofske teme, zbog čega je crtać namenjen i roditeljima.

Oficijelni sajt: Smeshariki. Legenda o Zolotom Drakone (2016)
Premijera: 25. avgust 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar