najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Koko i duhovi

Žanr: dečji, avantura
Trajanje: 90 min.
Zemlja porekla: Hrvatska

Glavne uloge: Antonio Parač, Kristian Bonačić, Nina Mileta, Ivan Maltarić, Filip Majer, Dijana Vidušin
Scenario: Ivan Kušan, Daniel Kušan
Režija: Daniel Kušan

SINOPSIS
"Koko i duhovi" je uzbudljiva detektivska priča o dečaku Koku, koji se seli iz sela u grad, gde upoznaje nove drugare. S roditeljima se useljava u stan koji je nekad pripadao Vinceku, starom škrtici, čija je smrt obavijena tajnom. Uskoro se i sam Koko upušta u opasnu avanturu zajedno sa svojom sestrom Maricom, vernim psom Carem i zabrinutim roditeljima. Pokušaće da sazna da li duhovi zaista postoje i zašto pokušavaju da oteraju Koka i njegovu porodicu. U burnom raspletu ove detektivske priče saznaćemo da li će Koko uspeti da reši zagonetku pre odraslih.
O FILMU
Detektivska priča prati dogodovštine Koka, koji se sa roditeljima useljava u novi stan. Tu je nekad živeo Vincek, stari škrtac, čija je smrt obavijena tajnom. Koko se upušta u opasnu istragu zajedno sa svojom sestrom Maricom, vernim psom Carem i zabrinutim roditeljima.
Dečak i njegovi prijatelji pokušaće da saznaju da li duhovi zaista postoje, kao i zašto pokušavaju da oteraju Koka i njegovu porodicu. U burnom raspletu ove detektivske priče saznaćemo da li će Koko i njegovi drugari uspeti da reše zagonetku pre odraslih.
Trenutno je u toku snimanje nastavka priče o Koku – "Zagonetni dečak", a u planu je da se o ovom junaku i njegovim drugarima snime ukupno četiri filma. Zasnovan na knjizi autora Ivana Kušana istoimenog naziva, film "Koko i duhovi" govori o zgodama i nezgodama Ratka Milića Koka, koji se seli iz sela u grad, gde stiče nove prijatelje, ali kada padne u nevolju, zatražiće pomoć onih starih. Snimanja filma započela su u oktobru 2010.
O REŽISERU
Daniel Kušan (reditelj)
Rođen je 25. januara 1975. u Zagrebu. Poznat je kao reditelj, glumac i scenarista. Iza sebe ima već 11 filmova i nekoliko nagrada, od toga dve za režiju filma "Koko i duhovi". Njegov otac je još pre pola veka napisao istoimenu knjigu, koja i danas osvaja mladu publiku, pa je ovaj film zaokružio celu detektivsku priču.
Oficijelni sajt

Premijera: 24. januar 2013. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.