Kokosaurus mali dinosaurus

Žanr: animirani, porodični, sinhronizovan
Trajanje: 88 min.

Glavne uloge (u sinhronizaciji): Ivana Popović, Jovana Cvetković, Danijel Sič, Igor Damnjanović, Aleksandra Cucić, Milan Čučilović, Bora Nenić
Glavne uloge: Max von der Groeben, Dustin Semmelrogge, Carolin Kebekus, Claudia Michelsen
Scenario: Mark Slater, Gabriele Walther
Režija: Nina Wels, Hubert Weiland

Coconut

SINOPSIS

Kokosaurus, maleni dinosaurus koji bljuje vatru, nije položio ispit iz letenja, pa ne sme ići na izlet koji organizuje njegov razred. Kao da to nije dovoljno neugodno, još ga i zadužuju da čuva novi nasad vatrene trave (zahvaljujući kojoj zmajevi imaju ovu jedinstvenu moć) dok se oni ne vrate. Iako će učiniti sve kako bi dokazao da je jednako vredan kao i drugi, Kokosaurus će uprskati stvar i ovoga puta, a sve zbog svog velikog srca. Međutim, kada se velika pretnja nadvije nad zasadima vatrene trave, Kokosaurus će biti taj koji će jedino moći da spase travu koja je neophodna za posebne dinosauruse koji bljuju vatru.

O FILMU

„Kokosaurus mali dinosaurus“ topla je priča o idealu prijateljstva i ljubavi među živim bićima, ispričana na način i u ritmu koji odgovara deci. Omiljeni lik serije dečjih slikovnica koje su prevedene na 24 jezika stiže u bioskope sa svojom veselom družinom.

Film je sinhronizovan na srpski jezik, a karakterima su glasove pozajmili naši poznati glumci: Ivana Popović, Jovana Cvetković, Danijel Sič, Igor Damnjanović, Aleksandra Cucić, Milan Čučilović i Bora Nenić.

Oficijelni sajt:

 

Ostavite komentar

Ostavite komentar