najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Kruds

Žanr: animirani, avantura, komedija, sinhronizovan, 3D
Trajanje: 98 min.

Glavne uloge: Nikolas Kejdž (Nicolas Cage), Ema Stoun (Emma Stone), Rajan Rejnolds (Ryan Reynolds), Ketrin Kiner (Catherine Keener), Kloris Lihman (Cloris Leachman), Klark Djuk (Clark Duke), Kris Sanders (Chris Sanders), Rendi Tom (Randy Thom)
Scenario: Kris Sanders (Chris Sanders), Kirk de Miko (Kirk De Micco)
Režija: Kirk de Miko (Kirk De Micco), Kris Sanders (Chris Sanders)

SINOPSIS
Nakon što pomeranje kontinenata izazove promenu sveta koji poznaju, neobična i neustrašiva porodica kreće na putovanje i u osvajanje predivnih, ali ponekad i zastrašujućih novih predela. Njima se na putovanju pridružuje Gaj, šarmantni mladić koji će im pomoći da savladaju strahove i upuste se u nove avanture. Dok Ip u Gaju pronalazi pravog prijatelja i prvu ljubav, njen otac Grag ne voli ništa što je novo i drugačije, a u Gaju vidi posebnu vrstu neprijatelja.
O FILMU
"Kruds" je nova avantura iz radionice "Dreamworks Animation", saga o porodici pećinskih ljudi, smeštena u fiktivnu praistorijsku eru. Kruds su neobični pripadnici vrste homosapiensa. "Oni su fizički vrlo spremni, ali mentalno imamo posla s prilično početničkim umovima", šali se Kris Sanders ("Kako da dresirate svog zmaja"), koji je režirao ovaj film u saradnji sa Kirkom de Mikom ("Svemirske šimpanze").
Neustrašivoj tinejdžerki Ip, koja želi da se otisne dalje od granica poznatog sveta, glas je pozajmila Ivana Popović. Njenog oca, tvrdoglavog Graga koji misli da "sve što je nepoznato, treba izbegavati", igra Dragan Vujić. Babi sa neobičnim smislom za humor i još neobičnijim sposobnostima za preživljavanje glas daje Đurđija Cvetić, a majku i mlađeg brata u ovoj neobičnoj porodici igraju Vesna Paštrović i Stevan Piale. Marko Janketić pozajmio je glas Gaju, mladiću iz druge porodice, koji će Krudsima pomoći da savladaju strahove i upuste se u nove avanture.
O REŽISERIMA
Kirk de Miko, Kris Sanders (reditelji)
Kirk de Miko je američki scenarista, producent i reditelj. Njegovo prvo ostvarenje koje je privuklo pažnju javnosti je "Jedan dan u novembru". Još jedan njegov zapažen film je "Svemirske šimpanze" (2008), koji je napravio inspirisan prvim šimpanzama koje su otišle u svemir.
Kris Sanders se zaljubio u svet animacije kada je pogledao "Čudesni svet Diznija", te je posle završenih studija počeo i da radi u ovom studiju. Njegov rad se istakao na animacijama filmova "Lepotica i zver", "Kralj lavova", "Mulan", "Lilo i Stič", u kom je čak posudio i svoj glas jednom od animiranih likova.
Oficijelni sajt

Premijera: 21. marta 2013. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.