najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Lavirint: beg kroz zgarište

Žanr: akcija, avantura
Trajanje: 131 min.

Glavne uloge: Natali Emanuel (Nathalie Emmanuel), Katrin Meknamara (Katherine McNamara), Dilan O’Brajen (Dylan O’Brien)
Scenario: Džejms Dašner (James Dashner) – roman, T.S. Nowlin
Režija: Ves Bol (Wes Ball)

SINOPSIS

U sledećem poglavlju epske sage „Lavirint“, Tomas (Dilan O’Brajen) i Ledinaši moraju da se suoče sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD“. Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove.

O FILMU

Drugi nastavak naučno-fantastičnog hita „Lavirint“ („Maze Runner“) stigao je u bioskope pod nazivom „Beg kroz Zgarište“. U postapokaliptičnoj budućnosti, družina momaka predvođena mladim Tomasom, nakon bega sa Ledine okružene misterioznim lavirintom, započinje novu avanturu. Film „Lavirint: Beg kroz zgarište“ zasnovan je na drugom delu serijala romana Džejmsa Dašnera. Nadovezujući se na kraj prvog dela, reditelj Ves Bol u u ovom naučnofantastičnom trileru prikazuje glavnog junaka Tomasa i Ledinaše, Njuta (Tomas Brodi-Sangster) i Terezu (Kaja Skodelario), kako se suočavaju sa najvećim izazovom do sada – misterioznom i moćnom organizacijom „WCKD”.

Potraga za dokazima o „WCKD“ odvešće ih na Zgarište, opustošeni predeo ispunjen nezamislivim preprekama. Nakon što su udružili snage sa pokretom otpora, Ledinaši ulaze u borbu sa superiornim neprijateljem i otkrivaju njegove šokantne planove. U filmu pored Dilana O’Brajena glume i Natali Emanuel, Kaja Skodelario, Tomas Brodie-Sangster, Ejdan Gilen, Đankarlo Espozito, Ki Hong Li, Patriša Klarkson, Lili Tejlor, Beri Peper i Roza Selezar.

Oficijelni sajt: Maze Runner: The Scorch Trials (2015)

Premijera: 10. septembar 2015. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar