najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ledeno doba: Veliki udar 3D (video)

Žanr: animirani, avantura, komedija, titlovan, sinhronizovan, 3D
Trajanje: 100 min

Glavne uloge u sinhronizaciji: Nikola Đuričko, Srđan Miletić, Voja Brajović, Isidora Minić, Sergej Trifunović, Maša Dakić, Duda Stojanović
Glavne uloge: Nick Offerman, Adam Devine, Simon Pegg
Scenario: Michael Berg, Yoni Brenner, Aubrey Solomon, Michael J. Wilson
Režija u sinhronizaciji: Iva Milošević.
Režija: Mike Thurmeier, Galen T. Chu

SINOPSIS

Skretova epska potraga za odbeglim žirom ovoga puta će ga katapultirati u svemir, gde će se dogoditi niz kosmičkih događaja koji prete uništenju celog sveta. Kako bi se spasli od katastrofe koja im preti, Mani, Sid i Dijego, moraće da napuste svoj dom i krenu u nove avanture i to u egzotične zemlje gde će upoznati mnoštvo novih likova.

O FILMU

I u petom nastavku filma uloge u sinhronizaciji poverene su glumcima koji su se već odlično pokazali u prethodnim delovima ovog animiranog filma. Glas glavnom junaku, mamutu Meniju, pozajmio je glumac Nikola Đuričko, omiljenog lenjivca Sida igra Srđan Miletić, Voja Brajović je ponovo tigar Dijego, a Isidora Minić sihronizuje mamuta Eli. Novom liku, hrabrom i opasnom dinosaurusu Gevinu, glas je pozajmio Sergej Trifunović. Maša Dakić je oživela ćerku mamuta Menija i Eli, Breskvicu, a Duda Stojanović tumači lik Sidove babe. Rediteljka sinhronizacije animiranog filma “Ledeno doba: Veliki udar” je Iva Milošević.

Ono što je drugačije od svih prethodnih sinhronizacija jeste da se u ovom delu pojavljuju i dve devojčice iz Matematičke gimnazije, Ana Isaković i Emilija Petrinjac, koje sinhronizuju nove junake, jednoroge Misti i Babls, drugarice Sidove najveće ljubavi Bruk. Iako im je ovo bilo prvo iskustvo u sinhronizaciji, po rečima rediteljke Ive Milošević, odlično su se snašle, a pri tom i dobro zabavile. A kada Ana i Emilija ne sinhronizuju animirane filmove, one osvajaju nagrade na raznim republičkim takmičenjima.

Oficijelni sajt: Ice Age: Collision Course (2016)
Premijera: 9. jul 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.