najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ljubav 3D

Žanr: drama, romansa, 3D
Trajanje: 135 min
Zemlja porekla: Francuska

Glavne uloge: Aomi Muyock, Karl Glusman, Klara Kristin
Scenario: Gaspar Noe (Gaspar Noe)
Režija: Gaspar Noe (Gaspar Noe)

SINOPSIS

Rano je jutro, 1. januar. Zvoni telefon. Marfi se budi kraj svoje mlade supruge i njihovog dvogodišnjeg deteta. Preslušava poruku koju mu je ostavila majka Elektre: silno je zabrinuta i želi znati da li se Marfi čuo s njenom ćerkom. Elektre, naime, nema već neko vreme. Majka se boji da joj se nije nešto dogodilo. Tokom dugačkog kišnog dana koji sledi, Marfi će se naći potpuno sam u svom stanu i prisetiti se najveće ljubavne afere koju je ikada doživeo. Setiće se dve godine koje je proveo s Elektrom, a koje su bile ispunjene vatrenom požudom prepunom obećanja, ekscesa i grešaka.

O FILMU

Ljubav je iznad borbe između dobra i zla. Ljubav je genetička potreba. Ljubav je promenjeno stanje svesti. Ljubav je teška droga. Ljubav je mentalna bolest. Ljubav je igra moći. Ljubav nadilazi samu sebe. Ljubav je zaslepljujuće svetlo. Ljubav je sperma, sokovi i suze…

Sve to je novi film cenjenog reditelja Gaspara Noea („Nepovratno“, „Ulaz u prazninu“) – uzbuđujuća seksualna melodrama o jednom mladiću, jednoj devojci i još jednoj devojci, ujedno najkontroverzniji film prikazan na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Kanu. Važno je istaknuti da je ovaj film delimično autobiografski, što ga čini najličnijim Noevim delom u karijeri.

Zbog najeksplicitnijih scena seksa ikada prikazanih na filmu, reditelj Noe ponovo ruši tabue i pomera granice, kao što je to učinio pre filmom „Nepovratno“ (“Irreversibile”), pa nije ni čudno što je upravo ovaj film ove godine u Kanu privukao najviše pažnje i podigao najveću prašinu. Treba napomenuti da je film snimljen u 3D tehnologiji.

Oficijelni sajt: Love (2015)

Premijera: 19. novembar 2015. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.