najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Ljubav je sve

Žanr: romantična komedija
Trajanje: 116 min.
Originalni naziv: Den skaldede frisor

Glavne uloge: Pirs Brosnan (Pierce Brosnan), Trine Dirholm (Trine Dyrholm), Kim Bodnija (Kim Bodnia)
Scenario: Anders Tomas Jensen (Anders Thomas Jensen), Suzane Bir (Susanne Bier)
Režija: Suzane Bir (Susanne Bier)

SINOPSIS
Filip je Englez koji živi u Danskoj, sredovečni udovac i otuđeni otac. Ida je frizerka koja se oporavlja od hemoterapije i saznaje da je muž ostavlja zbog mnogo mlađe žene. Njihove sudbine će se ukrstiti kada krenu u Italiju na venčanje njegovog sina Patrika i njene ćerke Astrid.
O FILMU
Dobitnica Oskara, Suzane Bir predstavlja romantičnu komediju "Ljubav je sve" sa Pirsom Brosnanom i Trinom Dirholm u glavnim ulogama. Toplinom, ljubavlju i poverenjem Suzane Bir gradi ovaj koktel ljubavi, gubitka, apsurda i humora u priči koja će samo najtvrđa srca ostaviti netaknutim. "Ljubav je sve" je prva romantična komedija Suzane Bir od 1999. godine kada je filmom "The One and Only" oborila rekorde na bioskopskim blagajnama u Danskoj. Od tada ona postaje međunarodno priznata autorka snažnih drama koje se bave moralnim dilemama, od ostvarenja "Open Hearts", "Brothers", "After the Wedding", "Things We Lost in the Fire", "In a Better World" iz 2011, za koji osvaja Oskara za najbolji strani film.
Romantična komedija smeštena je u Sorento, Italija. Ovo je priča o ljudima koji traže ljubav; priča o strasti i sreći; o ljubomori i usamljenosti, a pre svega, priča o hrabrosti da se promeni život, čak i kada se pomisli da je prekasno.
"Želela sam da napravim film o ranjivim ljudima, o stvarima u životu koje radije potiskujemo, ali sa dosta optimizma. U glavnim likovima pronalazimo ranjive ljude i odvodimo ih u jedno od najromantičnijih mesta na svetu koje se može zamisliti. Koristili smo romantiku i humor ne ublažavajući njihove teškoće. Na taj način smo mogli da ih portretišemo u svoj sreći i nesreći, s preciznošću i nežnošću kakve zaslužuju", kaže Suzane Bir.
Oficijelni sajt

Premijera: FEST 2013

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.