najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Moja velika mrsna pravoslavna svadba 2 (video)

Žanr: komedija, romansa
Trajanje: 94 min

Glavne uloge: Nia Vardalos (Nia Vardalos), Džon Korbet (John Corbett), Majkl Konstantin (Michael Constantine), Lainie Kazan, Elena Kamporis (Elena Kampouris), Andrea Martin (Andrea Martin)
Scenario: Nia Vardalos (Nia Vardalos)
Režija: Kikr Džouns (Kirk Jones)

SINOPSIS

Nakon što su proveli veći deo vremena fokusirajući se na svoju problematičnu ćerku, Tula i Ian se suočavaju sa bračnim problemima, a moraju da se nose i sa još jednim grčkim venčanjem – ovoga puta još većim i mrsnijim.

O FILMU

Prošlo je skoro petnaest godina od prvog dela romantične komedije koja je osvojila svet. U tom filmu upoznali smo jednu otkačenu grčku porodicu naseljenu u Americi, prepoznali neke običaje koji podsećaju na naše, srpske, poistovetili se sa mentalitetom glavnih junaka i donekle prihvatili ovaj film kao svoj. U filmu glavne uloge ponovno igraju Nia Vardalos i Džon Korbet, a novi član porodice je njihova ćerka Paris koju igra Elena Kamporis. Scenario za film potpisuje Nia Vardalos (koja tumači i glavnu ulogu), ali se u filmu pojavljuje i kao glavni producent.

“Moja velika mrsna pravoslavna svadba” druga je najuspešnija romantična komedija u istoriji kinematografije. Te 2002. godine film u koji je uloženo svega 5.000.000 dolara zaradio je neverovatnih 365.000.000 i bio skoro godinu dana na bioskopskim repertoarima.

Oficijelni sajt: My Big Fat Greek Wedding 2 (2016)
Premijera: 31. mart 2016. godine

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike