najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mrak film 5

Žanr: komedija
Trajanje: 85 min.
Premisa: Zlo dolazi, ponesite zaštitu!

Glavne uloge:Ešli Tisdejl (Ashley Tisdale), Čarli Šin (Charlie Sheen), Lindsi Lohan (Lindsay Lohan), Snup Dog (Snoop Dogg), Teri Kruz (Terry Crews), Tajler Pozi (Tyler Posey), Bow Wow, Heder Loklir (Heather Locklear), Majk Tajson (Mike Tyson)
Scenario:Fil Boman (Phil Beauman), Džejson Fridberg (Jason Friedberg), Badi Džonson (Buddy Johnson), Pet Proft (Pat Proft), Aron Selcer (Aaron Seltzer), Marlon Vajans (Marlon Wayans), Šon Vajans (Shawn Wayans), Dejvid Cuker (David Zucker)
Režija:Malkolm Li (Malcolm Lee)

SINOPSIS
Trinaest godina nakon što je "Mrak film" počeo da se prikazuje u bioskopima, serijal se nastavlja još smešnijim i strašnijim filmom od svih ranijih. Od filmova "Mama" do "Paranormalna aktivnost", "Crni labud", "Evil Dead" i "Sinister" – nijedan nije pošteđen ovim filmom.
O FILMU
Poslednji nastavak serijala "Mrak film" režirali su Malkolm Li i Dejvid Cuker, koji je napisao scenarije i režirao "Mrak film 3" i "Mrak film 4" i učestvovao u pisanju scenarija za "Mrak film 5" i producirao ga. Serijal "Mrak film" najveći je u žanru parodija na horor filmove i do sada je zaradio više od 800 miliona dolara od prikazivanja širom sveta.
"Mrak film 5" stiže pred ljubitelje horora u pravi čas – poplava horor filmova, među kojima su "Paranormal Activity", "Mama", "Evil Dead" i "Insidious", dala je ekipi ovog filma bezbroj novih mogućnosti za parodiju. Cuker kaže: "Što je svežije sećanje gledalaca na te filmove, to bolje. Mislim da smo pogodili više meta nego ikad i da smo ažurniji nego ranije. Parodirali smo čak i ‘Fifty Shades of Grey’, koji još uopšte nije ni snimljen. Toliko smo brzo ušli u krivinu da smo izleteli na trotoar i pregazili nekoliko pešaka."
Kao i ranije, svrha serijala "Mrak film" je – zabaviti gledaoce i ne shvatati stvari preterano ozbiljno.
O REŽISERIMA
Malkom Li (reditelj)
Stupio je na scenu Holivuda hvaljenim prvencem "The Best Man", koji je 1999. godine režirao prema sopstvenom scenariju. Usledili su kultni klasik "Undercover Brother" (2002, Eddie Griffin, Dave Chappelle), "Roll Bounce" (2005, Bow Wow, Meagan Good), "Welcome Home Roscoe Jenkins" (2008, Martin Lawrence, James Earl Jones) i "Soul Men" (2008, Samuel L. Jackson, Bernie Mac). Sa 12 godina počeo da se bavi animacijom i snimanjem video i super-8 filmova. Diplomirao je na Univerzitetu Džordžtaun (Georgetown University) i njujorškom Tisch School of the Arts, a njegov kratkometražni film "Morningside Prep" prikazan je na "Showtime Networks" 1997. godine.
Oficijelni sajt

Premijera: 25. april 2013. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar