najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Mučenice (video)

Žanr: horor, drama, triler
Trajanje: 81 min

Glavne uloge: Troian Bellisario, Bailey Noble, Kate Burton, Caitlin Carmichael
Scenario: Paskal Ložje (Pascal Laugier), Mark L. Smit (Mark L. Smith)
Režija: Kevin Goetz, Michael Goetz

SINOPSIS

Desetogodišnja Lusi uspeva da pobegne iz izolovanog skladišta gde je bila zatočena i mučena. Duboko potresena svime što joj se desilo, ona se bori sa užasnim noćnim morama. Smeštena je u sirotište, a njena jedina uteha je Ana, devojčica istih godina. Skoro deceniju kasnije, i dalje u borbi sa demonima iz prošlosti, Lusi nalazi porodicu koja ju je zarobila i mučila. Kako se Ana i ona približavaju istini, suočavaju se sa davno potisnutim nočnim morama. Ako ne pobegnu, sudbina mučenika ih čeka.

O FILMU

Od producenata filmova “Prizivanje zla” i “Anabel”, u bioskope stiže rimejk najvećeg francuskog horor filma svih vremena. “Mučenice” su šokantan i brutalan film o devojci koja se sveti kidnaperima koji su se sadistički iživljavali nad njom. Film nas na samom početku uvlači u svet izmučene Lusi, devojčice koja je, nakon otmice, godinu dana bila podvrgnuta strašnom mučenju i izolaciji. Lusi nalazi porodicu koja ju je zarobila i mučila i rešava da im vrati istom merom.

Scenario prepun ekstremnog nasilja potpisuje reditelj prvog filma “Mučenice” – Paskal Ložje i scenarista filma “Povratnik”, Mark L. Smit. U glavnim ulogama su Trojan Belisario iz serije “Slatke male lažljivice” i Bejli Nobl iz serije “Prava krv”.

Oficijelni sajt: Martyrs (2015)

Premijera: 4. februar 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.