najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Najduže putovanje

Žanr: drama, romansa
Trajanje: 139 min.

Glavne uloge:Brit Robertson (Britt Robertson), Džek Hjuston (Jack Huston), Skot Istvud (Scott Eastwood), Alan Alda (Alan Alda), Lolita Davidović (Lolita Davidovich)
Scenario:Craig Bolotin, Nikolas Sparks (Nicholas Sparks)
Režija:Džordž Tilman (George Tillman Jr.)

SINOPSIS

Priča je ovo o isprepletenoj ljubavnoj vezi između Luka, bivšeg rodeo šampiona, kome se ponovo vratila želja da se bavi time, i Sofije, studentkinje koja treba da počne da se bavi poslom iz snova u metničkom svetu Njujorka. Dok različiti putevi i ideali stavljaju njihovu vezu na probu, Sofija i Luk neočekivano se zbliže sa Irom, koji će im izmeniti život, a čija sećanja na dugogodišnju ljubav prema svojoj voljenoj ženi duboko inspirišu mladi par.

O FILMU

Film „Najduže putovanje“ zasnovan je na romanu izvenrednog pripovedača Nikolasa Sparksa, bestseler pisca ljubavnih romana. Nakon hitova kao što su „Beležnica“ („Notebook“), „Dragi Džone“ („Dear John“) i „Poruka u boci“ („Message in a bottle“), u bioskope stiže i deseta ekranizacija njegovih dela, i to njegove poslednje istoimene knjige. Film „Najduže putovanje“ („The Longest Ride“), za sve generacije, govori o dve isprepletene ljubavne priče i istražuje izazove i beskrajne blagodati večne ljubavi. Režirao ga je je Džordž Tilman.

Lepa unuka Čarlija Čaplina Una, opisuje izbore glavnih ženskih likova: „Obe su na kraju žrtvovale svoje snove zbog muškaraca. Ali to je nešto što je zaista za divljenje, jer su na kraju to učinile zbog ljubavi. I svaka žrtva koja se napravi zbog ljubavi je opravdana – zato što to nije žrtva, to je izbor”.

Oficijelni sajt:

 

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar