najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Očevi i kćeri (video)

Žanr: drama
Trajanje: 116 min

Glavne uloge: Rasel Krou (Russell Crowe), Amanda Sejfrid (Amanda Seyfried), Aron Pol (Aaron Paul), Dion Kruger (Diane Kruger), Brus Grinvud (Bruce Greenwood), Džejn Fonda (Jane Fonda), Oktavija Spenser (Octavia Spencer)
Scenario: Brad Desch
Režija: Gabrijele Mućino (Gabriele Muccino)

SINOPSIS

Džejk Dejvis (Rasel Krou) je pisac koji je dobio Pulicerovu nagradu. Udovac je koji sam podiže svoju petogodišnju kćeku Kejti i istovremeno vodi borbu sa teškim mentalnim stanjem izazvanim gubitkom supruge. Nekoliko godina kasnije, Kejtini demoni iz prošlosti prete da ugroze vezu sa zgodnim i dobronamernim momkom Kameronom (Aron Pol).

O FILMU

Radnja filma “Očevi i kćeri” smeštena je u 80-te godine prošlog veka i u današnje vreme. Filmski zaplet gradi se oko priče o porodici, kao i o ljubavi između roditelja i deteta. “Očevi i kćeri” govori o gubicima i bolu, o mnogim životnim temama, ali i o tome kako problemi zbližavaju ljude i pomažu im da zajedno prebrode teške trenutke. Ovo je film o nadi i borbi za bolje. Ovo je film o pobedi ljubavi, očinske, momačke, devojačke ….

To je italijansko-američka koprodukcija u kojoj glavne uloge tumače Rasel Krou i Amanda Sejfrid. Tu su još i Aron Pol, Džejn Fonda, Dajen Kruger, Brus Grinvud i Oktavija Spenser. Scenario za film napisao je Bred Deš.

“Očevi i kćeri” je film italijanskog režisera Gabrijelea Mućinoa, zaslužnog za hit koji je Vilu Smitu doneo drugu nominaciju za Oskara (“U potrazi za srećom“). Napornim radom uspeo je da od pravljenja kratkometražnih filmova, koji su bili prikazivani isključivo na italijanskoj televiziji, postane renomirani i izuzetno uspešan američki reditelj. Rođen u Rimu, započeo je svoje studije na prestižnom Sapienza univerzitetu italijanske literature, ali uskoro odustaje od studiranja da bi se u potpunosti posvetio rediteljskoj karijeri. Gabirijele Mućino je pobrojao simpatije sa ostvarenjima poput “Poslednji poljubac” i “Zapamti me, moja ljubavi”, a sada je napravio još jedan sjajan film, ali ovoga puta o snazi ljubavi između oca i kćerke.

Majkl Bolton je zaslužan za neverovatnu muzičku numeru iz filma. Bolton, autor originalne muzike za ovaj film, iskusni muzičar i šarmer, kaže da je napisao pesmu čim je pogledao “Očeve i kćeri”. Takođe je priznao da ga je film dirnuo do suza. Pesma dočarava višeslojnu ljubav između oca i ćerke.

Oficijelni sajt: Fathers & Daughters (2015)
Premijera: 11. avgust 2016. godine

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike