najveća internet zajednica u Srbiji već 19 godina

U trendu

Pat i Mat (video)

Žanr: animirani, fantazija
Trajanje: 91 min
Zemlja porekla: Češka, Slovačka

Scenario: Lubomir Benes, Vladimir Jiranek, Jiri Kubicek, Vendulka Cvancarova, Marek Benes
Režija: Lubomir Benes, Marek Benes

SINOPSIS

Pat i Mat su 40 godina jedan drugom najbolje komšije i zajedno su preživeli mnoge dogodovštine koje će svojim obožavateljima prikazati na 35-milimetarskoj traci. Ali oni ne bi bili oni kad ne bi upali u neku nevolju. Ovoga puta suočavaju se sa podmuklim kaktusom, zdravim životom i novim originalnim građevinskim rešenjima.

O FILMU

„Pat i Mat“ – Pat i Mat su 40 godina jedan drugom bili najbolje komšije. Sada su odlučili da se osvrnu na svoj ludi život.

Animirani film o dvojici majstora koji neprestano pokušavaju nešto da poprave na najmanje efikasan način, još su naši roditelji voleli.

Lubomir Beneš i Vladimir Jiranek predstavili su 1976. godine javnosti likove Pata i Mata u animiranom serijalu „A je to!“, što u prevodu znači „I to je to!“, dvojicu nespretnih majstora koji su veoma brzo postali deo svetske televizijske istorije. Danas, 40 godina kasnije od nastanka popularne animirane serije, Lubomirov sin Marek Beneš, Pata i Mata preselio je na veliko platno, pružajući i novim generacijama užitak u duhovitim momentima kultnih likova i sve to bez imalo reči samo uz muziku i animaciju koja je rađena u stop-motion tehnici.

Oficijelni sajt: Pat & Mat (2016)
Premijera: 22. decembar 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar