najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Piksiji mali vilenjaci (video)

Žanr: animirani, sinronizovan
Trajanje: 78 min
Zemlja porekla: Kanada

Glavne uloge: Alexa PenaVega, Bill Paxton, Christopher Plummer
Scenario: Šon Patrik O’Rajli (Sean Patrick O’Reilly)
Režija: Šon Patrik O’Rajli (Sean Patrick O’Reilly)

SINOPSIS

Džo Bek je izgubio ljubav svog života zbog “Kletve Piksija” koja je bačena na njega nakon što je nenamerno uništio selo ovih malih vilenjaka i povredio princa Vilijama. Sada mora da otkrije kako da povrati svoju devojku iz snova, nauči nešto više o misterioznim Piksijima i iskupi se za štetu koju im je naneo.

O FILMU

Od reditelja Šona O’Rajlija, najvećeg kanadskog izdavača stripova, stiže priča o nevaljalim vilenjacima – Piksijima. Prikazujući nevaljalost i razdraganost malih vilenjaka Piksija, ova originalna fantazija namenjena celoj porodici je duhovita, ali i emotivna, sa krajem koji će svakog roditelja oduševiti.

Šon O’Rajli je energičan i strastven vizionar koji je svoju kreativnost, inteligenciju, humanost i snalažljivost istakao kao osnivač i direktor najvećeg kanadskog strip izdavača (Arcan Studios). „Mighty Mighty Monsters“ je prvi animiran film koji je radio po uzoru na seriju stripova o ovim čudovištima. Šon je jedan od najboljih nezavisnih strip pisaca u Kanadi, koji svoje stripove adaptira za velike i male ekrane.

Oficijelni sajt: Pixies (2015)

Premijera: 4. februar 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.