najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Poklon

Žanr: misterija, triler
Trajanje: 108 min.

Glavne uloge: Džejson Bejtman (Jason Bateman), Rebeka Hol (Rebecca Hall), Džoel Edžerton (Joel Edgerton), Busy Philipps
Scenario: Džoel Edžerton (Joel Edgerton)
Režija: Džoel Edžerton (Joel Edgerton)

SINOPSIS

“Poklon” prikazuje Robin (Rebeka Hol) i Sajmona (Džejson Bejtman) koji se useljavaju u svoji novi dom u Kaliforniji, nakon što su napustili Čikago i ostavili neke loše uspomene iza sebe. Život bračnog para teče po planu sve do slučajnog susreta sa Gordom (Edžerton), Sajmonovim poznanikom iz srednje škole. Posle niza naizgled slučajnih susreta, zastrašujuća tajna iz Sajmonove i Gordove prošlosti isplivava na površinu. Kada uznemirujuća istina stigne do Robin, ona postavlja pitanje – koliko dobro poznajemo bliske ljude i da li stvari iz prošlosti zauvek ostaju u prošlosti.

O FILMU

Rediteljski prvenac Džoela Edžertona, triler “Poklon“ donosi priču o životu mladog bračnog para koji postaje nepodnošljiv nakon što im poznanik iz prošlosti dostavi tajanstveni poklon i otkrije tajne koje su do tada bile duboko zakopane.

Glumac Džoel Edžerton (Ratnik, Egzodus: Bogovi i kraljevi, Veliki Getsbi) napisao je scenario za film “Poklon”, a ujedno ga je režirao i glumi u njemu. “Poklon” podseća na filmove “Strah”, “Fatalna privlačnost”, pa čak “Skriveno” Majkla Hanekea. Edžerton se ipak svim silama kao reditelj potrudio da donese neka jedinstvena rešenja, da bi se udaljio od pomenutih trilera.

Nakon što je šira javnost saznala za njega gledajući filmove “Carstvo životinja” i “Egzodus: Bogovi i kraljevi 3D”, australijskom glumcu Džoelu Edžertonu karijera je definitivno krenula uzlaznom putanjom. Evidentno je da ima veće ambicije od glume, s obzirom na to da je, osim pisanja scenarija, spreman da sedne i u rediteljsku stolicu. Glumica Rebeka Hol poznata je po ulogama u filmovima “Ljubav u Barseloni” (“Vicky Christina Barcelona”) i “Iron Man 3”. Edžerton je pored nje i Džejsona Bejtmana okupio i Pi Džej Birna, Beu Knap, Alison Tolman i Davida Denmana.

Oficijelni sajt: The Gift (2015)

Premijera: 13. avgust 2015. godine

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike