najveća internet zajednica u Srbiji već 19 godina

U trendu

Putnici 3D (video)

Žanr: avantura, drama, romansa, 3D
Trajanje: 113 min.

Glavne uloge: Kris Prat (Chris Pratt), Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence), Michael Sheen, Lorens Fišburn (Laurence Fishburne), Endi Garsija (Andy Garcia)
Scenario: Džon Spejts (Jon Spaihts)
Režija: Morten Tildum (Morten Tyldum)

SINOPSIS

Aurora (Lorens) i Džim (Pret) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina pre dolaska na odredište. Dok Džim i Aurora pokušavaju da razotkriju šta se tačno krije iza njihovog preranog buđenja, pa se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

O FILMU

Dve najveće holivudske zvezde današnjice – Dženifer Lorens i Kris Pret – udružuju snage u naučno-fantastičnom spektaklu „Putnici“. Reč je o jednom od najintrigantnijih filmova godine iza kojeg osim dvoje najpoželjnijih glumaca i misteriozne radnje stoji i snažno rediteljsko ime: Morten Tildum, nominovan za prestižnu nagradu Oskar za remek-delo „Igra Kodova“ iz 2014. godine.

Scenario za film potpisuje Džon Spejts, autor filmova „Najmračniji sat“ i „Prometej“, kao i aktuelnog hita „Doktor Strejndž“. Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jeste i ta da se još 2007. godine scenario za upravo ovaj film nalazio na tzv. Crnoj listi – popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvek nisu realizovani (neki od poznatih filmova u posljednjih nekoliko godina koji su se takođe nalazili na toj listi uključuju „Whiplash“ i hit „Igra novca“).

Za vreme predprodukcije, mnogi poznati holivudski glumci, uključujući Kianu Rivsa, Riz Vinderspun, Rejčel Mekadams i Emili Blant, bili su zainteresovani za glavne uloge u „Putnicima“ pre nego su one pripale Dženifer Lorens i Kris Pretu.

Oficijelni sajt: Passengers (2016)
Premijera: 29. decembar 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar