Rode (video)

Žanr: animirani
Trajanje: 87 min

Glavne uloge: Endi Samberg (Andy Samberg), Kajti Kraun (Katie Crown), Kelsi Gramer (Kelsey Grammer), Dženifer Aniston (Jennifer Aniston)
Scenario: Nikolas Stoler (Nicholas Stoller)
Režija: Nikolas Stoler (Nicholas Stoller), Dag Svitlend (Doug Sweetland)

storks_srb_

SINOPSIS

Rode donose decu, ili je bar tako nekad bilo. Sada raznose pakete za internet diva Cornerstore.com. Junior (Endi Samberg) je najbolja roda u svom poslu i pred njim je unapređenje, ali odjednom stiže vest da je upravo nastala neodoljiva i potpuno nenajavljena i neovlašćena devojčica. Junior je u problemu zato što je on slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba i očajnički nastoji da donese bebu gde treba pre nego šef vidi, pa se tako Junior i devojka Tulip, jedini čovek na Planini roda, takmiče ko će doneti bebu na odredište u ludoj avanturi koja bi trebalo da učini jednu porodicu potpunom i da vrati rode njihovom pravom pozivu i svrsi u svetu.

O FILMU

Novo animirano ostvarenje iz studija koji je doneo „Lego film“ i „Happy feet“. U glavnim ulogama su Endi Samberg, Kajti Kraun, Kelsi Gramer i Dženifer Aniston. Reditelji su Nikolas Stoler i za nagradu Akademije nominovani Dag Svitlend (supervizor animacije u filmu „Automobili“), a film su režirali prema scenariju koji je napisao Stoler.

Oficijelni sajt: Storks (2016))
Premijera: 20. oktobar 2016. godine

Ostavite komentar

Ostavite komentar