najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Transporter: Nasleđe

Žanr: akcioni triler
Trajanje: 96 min.

Glavne uloge: Ed Skrein (Ed Skrein), Loan Chabanol, Rej Stivenson (Ray Stevenson), Radivoje Bukvić, Tatjana Pajković, Gabrijela Rajt (Gabriella Wright), Wenxia Yu
Scenario: Adam Kuper (Adam Cooper), Bill Collage
Režija: Kamil Delamar (Camille Delamarre)

SINOPSIS

Na jugu Francuske bivši plaćenik i pripadnik jedinica za specijalne operacije Frenk Martin (Ed Skrejn) ulazi u svojevrsnu partiju šaha sa „femme-fatale“ i njene tri kompanjonke koje su u potrazi za osvetom protiv ozloglašenog ruskog mafijaša i trgovca ljudima Arkadija Karasova (Bukvić).

O FILMU

„Transporter: Nasleđe“ je četvrti deo popularne franšize. Novi nastavak Transportera donosi nam novu priču, ali tri jednostavna pravila i dalje su nepromenjena: nikada ne menjaj dogovor, imena nisu bitna i nikada ne otvaraj paket. Sniman u Parizu u Francuskoj, film obiluje akcijom, brzom vožnjom i pucačkim scenama koje će privući ljubitelje akcionih filmova.

Pored velikih imena evropskog filma, kao što su: Ed Skrein, Rej Stivenson i Gabrijela Rajt, u filmu jednu od glavnih uloga igra i naš poznati glumac Radivoje Bukvić. Bukvić u ovom filmu tumači lik okrutnog kriminalca Karasova, koji je glavna smetnja Transporteru za ostvarenje planova. Ovo nije prvi put da se Bukvić dokazao na evropskoj filmskoj sceni. Skoro smo imali priliku da ga gledamo u filmovima: „96 sati“, „Dobar dan da se umre muški“ i „Noćna potera“.

Oficijelni sajt: The Transporter Refueled (2015)

Premijera: 15. oktobar 2015. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar