najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Ups, ode NOA!

Žanr: animirani, porodični, sinhronizovan
Trajanje: 87 min
Zemlja porekla: Belgija, Luksemburg, Nemačka, Irska, SAD

Glavne uloge u sinhronizaciji: Stefan Bundalo, Iva Stefanović, Vladislav Đorđević, Tomaš Sarić, Bojana Stefanović, Marko Marković, Srđan Anđelić
Glavne uloge: Dermot Magennis, Callum Maloney, Tara Flynn
Scenario: Richie Conroy, Toby Genkel, Mark Hodkinson, Marteinn Thorisson
Režija: Toby Genkel, Sean McCormack
SINOPSIS

Bližio se kraj sveta i postojala je opasnost da poplave unište sva bića na planeti. U Noinu arku redom su se ukrcale sve vrste životinja, od najveće do najmanje. Nespretni svitodomac Dado i njegov sin Fric ušli su u arku uz pomoć grifonke Vande i njene ćerke Lole. U trenutku kada se Noina arka otisnula, Lola i Fric su se nesretnim slučajem našli izvan nje. Za te dve životinjice to je bio početak avanture u kojoj su stekli nove prijatelje, upadali u nevolje i susretali razne neobične životinje dok su pokušavali da se spasu. Na samom kraju otkrili su da je ponekad potrebno suočiti se s krajem sveta kako bi se pronašlo mesto u njemu!

O FILMU

„Ups, ode Noa!“ je klasična priča o bezvremenoj Noinoj arci. Ovo je priča o životinjama koje nisu dospele na arku među kojima su i svitodomci, grifoni i samopiri – izgledom neobične i simpatične životinje za koje niko nikad nije čuo jer dosad nisu postojale.

Domaći glumci su sinhronizovali ovu animiranu avanturu, i to u sledećim ulogama: Dejv – Stefan Bundalo, Fini – Iva Stefanović, Lija – Vladislava Đorđević, Hejzel – Bojana Stefanović, Obisi – Tomaš Sarić, Lav – Marko Marković i dr.

Oficijelni sajt: Ooops! Noah is Gone… (2015)

Premijera: 7. januar 2016. godine

Najnovije iz rubrike

Napišite komentar