najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vreli Majk

Žanr: komedija, drama
Trajanje: 110 min.

Glavne uloge: Metju Mekonahi (Matthew McConaughey), Čening Tejtum (Channing Tatum), Olivija Man (Olivia Munn), Kodi Horn (Cody Horn), Aleks Petifer (Alex Pettyfer)
Scenario: Rid Kerolin (Reid Carolin)
Režija: Stiven Soderberg (Steven Soderbergh)

SINOPSIS
Vreli Majk (Čening Tejtum) je čovek sa mnogo talenata i šarma. On provodi dane jureći američki san iz mnogih uglova – kao građevinski radnik, automehaničar, stolar. Međutim, tokom noći on postaje magija. Ovaj striper godinama je razvijao svoj originalni stil i zapanjujuće plesne pokrete. Što ga žene više vole, troše više novca, a vlasnik kluba Dalas (Metju Mekonahi) je zadovoljniji.
Vreli Majk uzima pod svoje novajliju (Aleks Petifer) i uči ga tajnama zanata, dok istovremeno za sebe pokušava da stvori život van striptiza. Stvari se komplikuju kada se u njihov život uplete novajlijina sestra Bruk (Kodi Horn).
O FILMU
Urnebesna komedija u režiji Stivena Soderberga, sa Čeningom Tejtumom, Aleksom Petiferom i Metjuom Mekonahijem u glavnim ulogama.
Film je inspirisan životnom pričom Čeninga Tejtuma, koji se kao 19-godišnjak bavio striptizom kako bi zaradio dodatni novac. On je osetio da ova priča ima dobar potencijal za jedinstven i zabavan film, ali to je bilo na nivou maštanja sve dok se nije sreo sa Soderbergom, koji je tu priču preneo na veliko platno.
"Pomenuo sam da sam radio kao striper osam meseci između 18. i 19. godine i dugo sam razmišljao da napišem priču jer su me mnogo puta pitali o tom periodu mog života: Kako si ušao u to? Koliko novca si zaradio? Stiven me je ohrabio da to zaista i uradim", kaže glavni glumac i producent, Čening Tejtum. "Pomislio sam da je to jedna od najboljih ideja za film za koju sam ikada čuo", kaže Soderberg. "Ona je seksi, zabavna, otkačena i daje zanimljiv pogled na okruženje koje većina ljudi nikada ne iskusi", dodaje on.
"Mislim da smo ovim filmom uspeli da prikažemo atmosferu i energiju koju smo želeli i dočarali jedan period života kada pokušavate da uhvatite svaki momenat. Možda imate planove za budućnost, ali u to vreme vam je najbitnije kada je sledeća žurka i kako se najbolje provesti", napominje Tejtum i dodaje: "Nijedan karakter nije zasnovan na stvarnim likovima, čak ni moj. Uradili smo to s namerom jer smo želeli slobodu u kreiranju scenarija kako bismo imali najbolju priču."
"Mislim da je Tejtumov život bio mnogo luđi nego što je prikazano u filmu. Da smo upotrebili stvarne događaje, niko ne bi poverovao", kaže scenarista Rid Kerolin. Tejtum je sa 18 godina prolazio kroz niz kratkoročnih poslova i pokušavao da shvati šta dalje želi da radi u životu. Čuo je oglas na radiju za momke koji žele da plešu i prijavio se na audiciju. "Pomislio sam, zašto da ne pokušam? Umem da igram", dodaje on. "Pojavio bih se na sceni na dva sata i zaradio 150 dolara, ponekad čak 600 dolara nedeljno, što je bila gomila novca u to vreme. Bilo je divlje na toj sceni. Mislili smo da smo rok zvezde."
Oficijelni sajt

Premijera: FEST 2013

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike