najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vruća potera

Žanr: akcija, komedija
Trajanje: 87 min.

Glavne uloge: Riz Viderspun (Reese Witherspoon), Sofija Vergara (Sofia Vergara), Metju del Negro (Matthew Del Negro), Ričard T. Džouns (Richard T. Jones)
Scenario: David Feeney, John Quaintance
Režija: En Flečer (Anne Fletcher)

SINOPSIS

Uštogljena policajka koja slepo poštuje pravila (Viderspun) pokušava da zaštiti prelepu i temperamentnu mafijašku nevestu (Vergara) u begu od potplaćenih policajaca i opasnih ubica. Policajka Kuper počašćena je i uzbuđena zadatkom čuvanja mafijaške udovice Daniele Rive na putu u Teksas, gde će ona i suprug svedočiti protiv moćnog narko bosa. To joj je retka prilika za rad na terenu i odlučna je da neće razočarati nadređene i da ovo neće završiti u tzv. Kuper stilu. Već u prvoj sekundi susreta sa prelepom Kolumbijkom, postaje jasno da to nije baš lak zadatak: pre nego se temperamentna Danijela i spakovala, njih troje upadaju u zasedu, ona postaje udovica, a vožnja od San Antonia do Dalasa postaje trka za život pod kišom metaka.

O FILMU

U komediji “Vruća potera” igraju oskarovka Riz Viderspun i Sofija Vergara, pod rediteljskom palicom En Flečer. U ostalim ulogama su, Džon Kerol Linč i Robert Kazinski.

Oficijelni sajt:

 

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike