najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vulverin 3D

Žanr: akcija, avantura, fantazija, 3D
Trajanje: 126 min.
Premisa: Kad je najranjiviji – tada je najopasniji!

Glavne uloge: Hju Džekmen (Hugh Jackman), Rila Fukušima (Rila Fukushima), Vil Jun Li (Will Yun Lee), Svetlana Kodčenkova (Svetlana Khodchenkova), Famke Jansen (Famke Janssen)
Scenario: Mark Bombak (Mark Bomback), Skot Frenk (Scott Frank), Kristofer Makvori (Christopher McQuarrie)
Režija: Džems Mangold (James Mangold)

SINOPSIS
Zasnovana na kultnom stripu, ova epska avantura vodi Vulverina (Hju Džekmen), najpoznatijeg junaka iz X-men sveta, u savremeni Japan. U ovom nepoznatom svetu on se suočava sa svojim arhineprijateljem u bici na život i smrt koja će ga zauvek promeniti. Prvi put ranjiv, Vulverin se suočava ne samo sa smrtonosnim samurajskim čelikom već i sa samim sobom. Iz unutrašnje borbe protiv sopstvene besmrtnosti on izlazi moćniji nego ikada ranije.
O FILMU
Hju Džekmen ponovo igra najpoznatijeg "X-Men" junaka, neuništivog Vulverina. Film je zasnovan na strip izdanju Frenka Milera i Krisa Klermona iz 1982. godine, a reditelj je Džems Mangold (Hod po ivici, Neprilagođena, Identitet), dok su scenario pisali Oskarom nagrađeni Kristofer Mekveri (Dežurni krivci), scenarista Mark Bombak (Totalni opoziv) i Skot Frenk (Suvišni izveštaj).
Ovo je Džekmenu dalo retku priliku da zaroni u nove dimenzije Vulverinove neuništivosti i da otkrije njegove mračne strane. "Ova priča odvodi Vulverina u svet koji se potpuno razlikuje od svega što je do sada viđeno u serijalu X-Men, samim tim je i film vizuelno drugačiji", kaže Hju Džekmen, koji je i producent filma. "Ima mnogo bitaka u ovoj priči, ali najveća od svih je ona koju Logan vodi protiv sebe, između toga da ostane monstrum ili postane ljudsko biće."
Reditelj filma Džems Mengold nije želeo da napravi klasičan film o heroju iz stripa: "Ono što me je privuklo Vulverinu jeste činjenica da sam mogao da uradim nešto drugačije od stereotipnog filma o superheroju, gde je glavni cilj zaustaviti đavolji plan negativca. U ovoj priči, čitava radnja i neizvesnost su građeni na glavnom liku i upleteni su u svet koji daje potpuno novo iskustvo, koje nikada do sada niste videli."
Oficijelni sajt

Premijera: 24. jul 2013. godine

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike